Last news in Fakti

14 Януари, 2011 09:45 1 828 0

Изящната концепция Fury Furious

Вчера ви разказахме за американците от Honda R & D, който разкриха три концепции на базата на мотоциклета VT 1300, в опит да покажат  какво могат да постигнат хората, които правят къстъм мотоциклети с последните круизъри на фирмата. Един от мотоциклетите бе на дизайнера Едуард Биртулеску, който замисли Switchblade, взимайки модела Sabre от 2010 година.

Този път ще ви представим и друга концепция на Honda на базата на мотоциклета VT 1300 – Fury “Furious”.

Историята за този проект не е толкова сложна. Започвайки с Honda VT1300 за 2010 година, дизайнерите само за 3 месеца реализираха своя проект от началото до края. Всичките промени трябва да се съобразени в рамките на ограничен бюджет.

Базиран на Fury от 2010 година, Ник Ренер въведе Furious – смела смесица от нов и стар вкус. Мотоциклетът ще стъпи на улицата с 23 инчово предно колело отпред и 20 инчова гума отзад.

Мотоциклетът е наистина красив и благодарим на създателите, че го изкараха на бял свят.


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА