Last news in Fakti

25 Юли, 2020 10:30 3 646 9

Lamborghini вече е произвел 10 000 Urus-а

  • lamorghini-
  • urus

2019-а беше първата пълна година на пазара за високопроизводителното SUV

Lamborghini вече е произвел 10 000 Urus-а - 1

В началото на март тази година Lamborghini трябваше временно да затвори основната си фабрика поради коронавирусната пандемия. След като ситуацията в Италия се нормализира, автоконцернът рестартира дейността си и отново заработи на пълни обороти. Благодарение на това, вторият всъдеход на компанията, който ѝ позволи да отчете рекорден брой продажби през 2019-а, премина важен етап от производствения си цикъл. Автоконцернът от Сант'Агата Болонезе се похвали, че е произвел 10-хилядния Urus. Това предаде Motor 1.

Lamborghini вече е произвел 10 000 Urus-а

Юбилейният екземпляр е в цвят Nero Noctis Matt, има двутонен интериор, както и пълен карбонов пакет. 10-хилядният Urus ще бъде доставен на клиент в Русия, като Федерацията е един от сравнително големите пазари на модела.

Lamborghini вече е произвел 10 000 Urus-а

Вторият всъдеход в историята на марката е отговорен за огромния растеж на глобалните продажби, който Lamborghini отчете миналата година. През 2019-а италианската марка достави общо 8 205 автомобила по целия свят, което представлява увеличение от 43% спрямо 2018-а. Повече от половината от тези продажби – 4 962, бяха именно на Urus.

Lamborghini вече е произвел 10 000 Urus-а

Само преди около месец Lamborghini увеличи вариантите за персонализация за своя мощен кросоувър, добавяйки към продуктовата си гама опционалния пакет Pearl Capsule. Той покрива Urus в четири слоя лъскава перлена боя, като купувачите имат избор от три ярки нюанса на жълто (Giallo Inti), оранжево (Arancio Borealis) и зелено (Verde Mantis). Освен това, автоконцернът от моделната 2021-а получава малки ъпгрейди като нов дизайн на ключа и подобрен асистент за паркиране.


Поставете оценка:
Оценка 4.2 от 5 гласа.



Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Eeee

    1 12 Отговор
    Ще ги гледат като паметници в автопарка си.
  • 2 дръж се

    3 3 Отговор
    Тесла .Имаме ръст.
  • 3 сектант

    3 24 Отговор
    Прехвалено ауди. Да се гордеят с конфекция за богати. Истински здравите, бързи и екзотични коли са Кия соренто ако искаш джип.

    Коментиран от #4

  • 4 осведомен

    20 1 Отговор

    До коментар #3 от "сектант":

    Сега започна работа в КИА ли?
  • 5 Spyker

    4 16 Отговор
    $200k за Туарег? Не мерси, след месец вадят Дъстър турбо
  • 6 оня с коня

    6 4 Отговор
    Това определено е ДЖИПЪТ-МЕЧТА,един от Най-скъпите.А фактът че въпреки цената си Фирмата Увеличава Производстото говори само за едно- че Светът забогатява!Какво обаче ме топли чи са произведени 10хил. екземплара,след като ЗА МЕНЕ НЯМА?:)Пише, че Русия е един от Най-сериозните клиенти на Автомобила.Аз обаче съм убеден,че дори да отида да живея там,вероятността да се сдобия с подобно МПС е ...КРЪГЛА НУЛА!

    Коментиран от #8

  • 7 Домакиня

    0 0 Отговор
    Моля ви направете тест на Санг Йонг
  • 8 Шофьор

    1 0 Отговор

    До коментар #6 от "оня с коня":

    Ама какви коне имат,ако знаеш?
  • 9 type-R

    1 0 Отговор
    Сега остава само да им сложи по един TDI и проСТТията ще бъде съвършена