Last news in Fakti

25 Август, 2020 14:02 3 478 10

Aurus Komendant пак се отлага, този път за 2022-ра

  • aurus-
  • komendant

Руският министър на промишлеността и търговията Денис Мантуров обяви нова дата за дебюта на Aurus Komendant. Премиерата на елитния всъдеход ще се състои през есента на 2021 г., а серийното производство ще започне не по-рано от 2022 г. Това е второто отлагане на дългоочаквания модел, съобщава ТАСС.

Aurus Komendant пак се отлага, този път за 2022-ра

Дизайнът и техническите  характеристики на Komendant отдавна не са тайна. Външността на всъдехода бе разкрита от снимки в базата на Роспатент, а разлики в шасито и моторизацията на седана Senat няма да има с цел постигане на по-ниски разходи за разработката.

Aurus Komendant пак се отлага, този път за 2022-ра

През август 2018 г. руското Министерство на промишлеността и търговията планираше серийното производство на Komendant да започне в началото на 2020-а. Година по-късно премиерата бе отложена за Международния автосалон в Москва това лято, но заради пандемията дебютът му ще закъснее с 13-15 месеца.

Aurus Komendant пак се отлага, този път за 2022-ра

Aurus Komendant ще се сглобява в завода Sollers в Елабуга, Татарстан. Там трябва да се произвежда и седанът Senat, единични бройки от който в момента са правят в цеховете на НАМИ.

Aurus Komendant пак се отлага, този път за 2022-ра


Поставете оценка:
Оценка 5 от 6 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 4Х4

    11 1 Отговор
    Все още не са направили оптичния тунинг на Лада Нива.
  • 2 гост

    11 9 Отговор
    По-голяма решетка трябваше да му сложат отпред , тая е малка за "безаналоговите" , хахаах !!! И статуйка на Путя с крилца отгоре , и без това достатъчно са изкопирали Ролс Ройс , още малко кой ти гледа , хаха !!!
  • 3 ПЕНКО

    3 8 Отговор
    ДА ВЪРВИШ ПО" ГАЙДАТА" НА ЗАПАДНИТЕ АВТОМОБИЛНИ СХЕМИ И ФОРМИ Е ДОКАЗАТЕЛСТВО ,ЧЕ СИ Т ЪП !!! КУПЕТАТА ОТДАВНА ТРЯБВАШЕ ДА СА ЯЙЦЕВИДНИ И ДА СЕ ИЗЛИВАТ В ПРЕСОВИ ФОРМИ - ОТ СПЕЦИАЛНИ МАТЕРИАЛИ /ПОЛИМЕРНИ - ИЛИ.../ -ПОД НАЛЯГАНЕ !!!

    Коментиран от #4

  • 4 гост

    8 6 Отговор

    До коментар #3 от "ПЕНКО":

    Няма такова нещо , "безаналоговите" трябва да са с форма на ракета , за предпочитане "стратегическа" , няма да издребняваме , ама ха , хахахах !!! Ако може най-добре "хиперзвукова" , хахахах !!!
  • 5 хохо

    11 1 Отговор
    Е какво искате , на картинка нали я има ? И филмче ще пуснат с нея ,анимационно 27 маха
  • 6 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 7 антрашпиц

    0 2 Отговор

    До коментар #6 от "Пламен":

    Че кой ти гледа качеството тука?Количеството е важно ....
  • 8 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 9 Интересно

    1 1 Отговор
    На пръв поглед Ролс Ройс Кулинан.
    На втори изглежда по-хармонично като дизайн. Техниката изобщо не искам да коментирам.
  • 10 минчо

    1 0 Отговор
    По добре да правят изтребители и ракети,че колите са им пълна скърб.