Last news in Fakti

5 Януари, 2021 16:20 8 060 14

Най-мощният пикап в света падна от конвейера

  • ram trucks-
  • trx-
  • конвейер-
  • поточна линия-
  • инцидент

Миналия август американската компания Ram Trucks, която влиза в състава на концерна Chrysler, представи суперпикапа TRX. Серийното производство на чудовището с мощност 702 к.с. и максимален въртящ момент 880 Нм обаче не върви съвсем гладко.

В Instagram се появи снимка от поточната линия с първата партида TRX, на която един от готовите пикапи лежи безпомощно на едната си страна. Причините за инцидента не са известни, а от Ram отказват коментар.

Автомобилът не изглежда сериозно повреден. Пострадали са само лявата страна на каросерията и десния заден калник.

Ram TRX е снабден с 6.2-литров V8 Hellcat, който му позволява да ускорява от 0 до 97 км/ч за 4.5 секунди и да развива максимална скорост от 190 км/ч. Цените на суперпикапа започват от $71 790 (€58 513).


Поставете оценка:
Оценка 3.9 от 12 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 пада ама не

    6 18 Отговор
    Като гледам снимките той не се е намирал на високо, че да е паднал.

    По скоро изглежда да са го обърнали нарочно. Вероятно нещо да гледат
  • 2 ссср

    17 22 Отговор
    това е то американски некадърници; такова нещо никога не се е случвало и няма да се случи на поточната линия на Нива-та

    Коментиран от #8, #10, #13

  • 3 Горубляне

    12 3 Отговор
    Нищо му няма искам да го купя, другия месец ще е чисто нов
  • 4 Японеца

    40 6 Отговор
    ЕС продължава да унищожава автомобилостроенето си по заповед на покровителите на Тесла! А в Сащ не им пука за екология, тоя пикап с 702 к. с. сигурно изхвърля под 95гр/км! Евро 6 е!

    Коментиран от #5

  • 5 ЕСроби

    31 5 Отговор

    До коментар #4 от "Японеца":

    ЕС, не убива само автомобилостроенето си ... ЕС убива всичко живо в Европа с това робско самосъзнание, което поробителите вече 70 години са възпитали поколения роби.
  • 6 По-добре коли, отколкото хора

    6 16 Отговор
    Всяка година заради замърсения въздух в Европа умират над 400 хиляди човека по статистика, а в реалността вероятно повече, а вие сте се загрижили за печалбите на автомобилните производители?

    Хайде малко по-сериозно! Никой не им е виновен, че отлагаха производството на електромобили толкова години и продължават да го правят в името на печалбата, та сами оставиха Тесла да ги изпревари с толкова много. Електромобилите дори да замърсяват повече, поне не тровят там, където дишат хората и особено децата ни.

    Коментиран от #7, #9

  • 7 Анонимен

    6 2 Отговор

    До коментар #6 от "По-добре коли, отколкото хора":

    Поредният облъчен.
  • 8 Танко

    3 1 Отговор

    До коментар #2 от "ссср":

    Случвало се е!През миналата година,в КАМАЗ,един от"камионите", след слизането си от конвейера се удря в носеща колона на покрива на цеха.НА ХОД! Почти цялата дясна половина на кабината е смачкана.При американците е технически проблем,докато при руснаците имаме руснак зад волана.Може да е бил и трезвен.
  • 9 Пост на гост

    9 3 Отговор

    До коментар #6 от "По-добре коли, отколкото хора":

    Понеже мръсният въздух над Америка и Азия си го дишат само там. "Умнико" , докато ЕС налага душмански норми , мазните американци карат 5 литрови пикапи харчещи по 25л/100км бензин. На тоя , падналия/обърнатия пикап само климатикът му харчи повече бензин от супер модерните ,3 цилиндрови, 899кубикови бегачки по европейските пътища.

    Коментиран от #11, #14

  • 10 Изперкал си

    3 1 Отговор

    До коментар #2 от "ссср":

    Пий една вода.И си извади пръстите от контакта.
  • 11 Само така си мислиш

    5 1 Отговор

    До коментар #9 от "Пост на гост":

    Ами точно така е, даже не става въпрос да си го дишат на държавно ниво, а става въпрос за ниво квартали. Както виждаш със замърсяването в една част на София е различно от друга част на София, а ти се опитваш да ми кажеш, че в София и във Витоша въздуха е един и същ за дишане?

    Всички обяснявате колко са мръсни за производство батериите. Смятате ли че Берлин ще стане един от най-замърсените градове в света като започнат производството на батерии в завода на Тесла, който при пълен капацитет ще произвежда повече батерии, отколкото са се произвеждали в цял свят през 2018 година? Ами не, няма да е замърсен въобще дори.
  • 12 Той

    5 0 Отговор
    Тази новина е толкова новина, колкото да кажеш, че във фабриката за кренвирши един кренвирш е паднал на земята и 2-ма го настъпали.
  • 13 22222

    2 0 Отговор

    До коментар #2 от "ссср":

    Не може да си истинска личност.Просто отказвам да приема ,че има толквоа долно същество.
  • 14 ХХХХ

    1 1 Отговор

    До коментар #9 от "Пост на гост":

    От части съм съгласен с теб, но би ли ми обяснил смисъла на пикакап с толкова мощен двигател.
    Реално това не е работна кола, а играчка за газария и фукня.