Last news in Fakti

12 Февруари, 2021 10:52 4 489 14

Продава се Maserati-то на Елтън Джон

  • елтън джон-
  • maserati-
  • quattroporte

Това пето поколение Maserati Quattroporte е произведено през 2005 година и веднага става част от колекцията на музиканта

Продава се Maserati-то на Елтън Джон  - 1

Настоящият собственик притежава колата от 2016 година. През последните пет години това Maserati е изминало не повече от две хиляди километра и през по-голямата част от времето е било в гараж. Сега тази кола се продава от The Market.

Продава се Maserati-то на Елтън Джон

"Сър Елтън е национално богатство и световна суперзвезда с безупречен вкус към автомобилите", каза Тристан Джадж, директор на The Market. "Колата е в отлично състояние и през годините съще е обгрижвана като знаменитост."

Продава се Maserati-то на Елтън Джон

16-годишното Maserati Quattroporte наистина е в отлично състояние. Продавачите казват още, че не са открили никакви драскотини или ръжда по колата (с изключение на незабележимо петънце на задната врата).

Продава се Maserati-то на Елтън Джон

Предната част на каросерията на автомобила е защитена с винилово фолио. Отбелязва се също, че гумите са леко износени. Интериорът, с оригиналното си розово дърво и кожени фасети, също е доста добър.

Продава се Maserati-то на Елтън Джон

Произведена през 2005 година, колата е оборудвана с много забавни и приятни екстри. За пътниците от втория ред има DVD плейър с два чифта слушалки и дистанционно управление, както и вентилирани задни седалки с функция за масаж.

Продава се Maserati-то на Елтън Джон

Аудиосистемата е Bose Hi-Fi и е с отличен съраунд звук. В колата има още хладилник в предния подлакътник, а за да не се изгубите по пътя, е осигурена сателитна навигация. С други думи автомобилът е с всички възможни екстри за времето си.

Продава се Maserati-то на Елтън Джон

Петото поколение Quattroporte се задвижва от 4.2-литров V8 двигател, който като нов произвежда 400 к.с. и 451 Нм въртящ момент. Той можеше да ускори колата до 275 км/ч, а първите 100 км/ч се набират за 5.2 секунди.

Продава се Maserati-то на Елтън Джон

Купувачът на колата ще получи много подаръци, включително приветствено писмо от Maserati, адресирано до сър Елтън, шофьорски ръкавици и CD с хитовете на британския музикант. Пробегът на автомобила е 45 855 километра, а предвижданата цена - от минимум 15 и максимум 40 хиляди лири стерлинги.

Продава се Maserati-то на Елтън Джон


Поставете оценка:
Оценка 4.5 от 8 гласа.



Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Само мерцедес

    9 16 Отговор
    Мога да го купя но не ме кефи
  • 2 гост

    16 1 Отговор
    да вземат да му напълнят малко резервоара

    Коментиран от #3, #10

  • 3 лорда

    15 4 Отговор

    До коментар #2 от "гост":

    Добре изглежда колата, ама задницата сигурно е разхлопана.
  • 4 хъхъ

    9 12 Отговор
    И кой ще го купи тоя 16-годишен боклук, който ще се скапе тотално след още 10хил. км? Кво като на седалката е пръцкал Елтън Джон?

    Коментиран от #5

  • 5 Гост

    18 2 Отговор

    До коментар #4 от "хъхъ":

    Ще го купи колекционер който ще оцени състоянието, историята и цветовата комбинация на екстериор и интериор (British Racing Green + Tan Leather). Със сигурност няма да я видите като "нов внос уникат" в Дупница...

    Коментиран от #11

  • 6 Красота

    17 1 Отговор
    Атмосферен V8 4,2 си е направо като "бялата лястовица" вече .
    Няма да има повече такива красоти за съжаление.
  • 7 Павел Пенев

    5 0 Отговор
    Ами той всичко разпродаде–ризи гащи,сака, очила, а сега и колата.Да му купим едни ролери,че в Лондон паркирането е трудно.
  • 8 авто фен

    2 5 Отговор
    Толкова бърза кола,а с толкова пенсионерски клиометражи,като на мерцедес или ауди по-старите, те поне не вървят,ама Мазерати е бегачка и такива кръгли километражи като в Шкода Фабия са срам за дизайнера.

    Коментиран от #9

  • 9 един от стадото

    3 0 Отговор

    До коментар #8 от "авто фен":

    само дето е в МИЛИ..
  • 10 МЧОЕ31

    2 0 Отговор

    До коментар #2 от "гост":

    На собственика или на на колата , на елтон е пълен но на колата е празен
  • 11 Долен ГЕРБАДЖИЯ

    4 0 Отговор

    До коментар #5 от "Гост":

    Ще оцени кожения салон, на който Елтън Джон е правил опити да забременне от любовника си ?
  • 12 Mpowered

    1 2 Отговор
    15 хиляди паунда са му много.
    10-12 хиляди е по-нормална цена.
    Те само новите гуми ще са поне 2000 паунда.
  • 13 кочо

    0 0 Отговор
    с десен волан за къде освен във столипиново при братята роми за 2000евро.ама---
  • 14 PE6OGOLF4E

    0 0 Отговор
    яка е колата бауши такива...ко пишете лошо за нея...само скоростния лост бих и сменил,че може да има от фекала на сър-а но него.....