Last news in Fakti

19 Февруари, 2021 14:32 3 758 2

Maserati показа ново SUV в противоречиви снимки

  • maserati-
  • alfa romeo-
  • levante-
  • grecale

Кросоувър в камуфлаж и размазани снимки не разкриват много от дизайна на новото Maserati

Maserati показа ново SUV в противоречиви снимки - 1

Италианската компания планира да разшири гамата си от SUV-та с представянето на нов модел, а по всичко личи, че това ще се случи съвсем скоро. Официални снимки от тестовете на новият модел бяха показани от медийния отдел на марката.

Maserati показа ново SUV в противоречиви снимки

Макар доста размазани, снимките показват SUV, което според слуховете трябва да носи името Grecale и да бъде по-малкият вариант на единственият кросоувър в гамата на Maserati – Levante. Официалните снимки, които бихме сравнили с такива правени от лодка в бурно море с фотоапарат от миналия век, не разкриват много подробонсти, а това което виждаме е покрито с камуфлаж.

Maserati показа ново SUV в противоречиви снимки

Според слуховете, Grecale ще използва платформа от настоящото Alfa Romeo Stelvio, което означава че V6 с две турбини и мощност около 500 конски сили е доста вероятен вариант за задвижване на кросоувъра. Най-вероятно ще видим и електрическа версия или поне хибридна такава след обявения от Maserati план за електрифициране на гамата си.

Maserati показа ново SUV в противоречиви снимки

Официална премиера се очаква към края на годината, а продажбите най-вероятно ще започнат с началото на следващата година, ако Covid-19 не обърка плановете на италианската компания.


Поставете оценка:
Оценка 3.7 от 9 гласа.



Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Пурко

    14 2 Отговор
    По-скоро фейслифт на Леванте!
  • 2 Фирма Боков Трън!

    5 3 Отговор
    Фирма Боков Трън!