Last news in Fakti

25 Август, 2011 09:22 2 098 7

Откриват пистата в Змеево на 6 септември

Гранд при по мотокрос ще се проведе на 6 септември в добруджанското село Змеево, съобщи кметът Николай Йорданов. Със състезанието официално ще бъде открита и първата в Добричка област писта по мотокрос.

Заявка за участие вече са потвърдили едни от най-добрите професионалисти от цялата страна. Сред гостите на проявата ще бъде Богдан Николов, който е президент на Българската федерация по мотоциклетизъм. Най-добрите състезатели ще получат купи. Те ще си поделят и голям награден фонд, обявиха организаторите.

Основният спонсор за провеждането на Гранд при Змеево е община Балчик, а идеята е на европейския шампион по мотокрос Георги Маринов. Моторният ас е роден в балчишкото село и първите си километри е навъртял тук. На тържеството-бенефис Маринов, който е на 72 години, ще се състезава за последен път.

Официалното откриване е насрочено за 9 часа, като същият ден местните жители и гостите ще отбележат и празника на селото.


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 александър

    1 0 Отговор
    клас 65 ще има ли как да се запиша
  • 2 HD

    0 0 Отговор
    bate po dobre vij vuv saita na federaciqta
  • 3 александър

    0 0 Отговор
    утре ще ходя така ли ина4е на пистата
    ще питам
  • 4 ...

    0 0 Отговор
    Това, ще бъде традиционо, а не кръг от РШ нали ?

    Коментиран от #5

  • 5 sasho

    0 0 Отговор

    До коментар #4 от "...":

    da otkrivane i praznik na zmeevo
  • 6 emil pavlov

    0 1 Отговор
    otkrivaite otkrivaite a v selo kozar belene pistata q zatrihte :@ :@ :@
  • 7 ...

    0 0 Отговор
    Хаха и с какво са виновни хората, те като са от змеево там да направят писта?