Last news in Fakti

26 Август, 2021 10:15 5 947 19

Обновеното BMW 8 Series. Какво да очакваме?

  • bmw-
  • 8 series-
  • m8

Очаква се германците да покажат фейслифт на купето по-късно тази година или в началото на следващата

Обновеното BMW 8 Series. Какво да очакваме? - 1

Настоящото поколение на BMW 8 Series бе представено през 2018 година под формата на двуврато купе, а малко след това видяхме четириврата версия, както и кабриолет. След като по-голямата част от гамата на германската марка получи обновления през тази година, то сега е ред и 8 Series да премине през същите разкрасителни процедури. Фотографи неведнъж засичат тестови автомобили, покрити с камуфлаж главно в предната и задната част, което подсказва за промени, именно там.

Най-вероятно фейслифта на купето ще донесе нови фарове с променен вътрешен дизайн, подобни на тези при 5 Series. Както може да видите и на снимката, бронята в предната част също ще се различава от тази при настоящия модел с нови, по-големи отвори. За радост на феновете, "бъбреците" ще останат със сравнително компактни размери, макар, че и те ще бъдат засегнати от обновленията.

Обновеното BMW 8 Series. Какво да очакваме?

В задната част промените са доста по-семпли и едва ли ще бъдат лесно забележими. Очаква се задната броня да се сдобие с нов дифузьор в долната част, подобен на този на снимката, а светлините да останат със същата форма, но с променен вътрешен дизайн.


Поставете оценка:
Оценка 4.6 от 9 гласа.



Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 123

    5 9 Отговор
    Малко като Audi в задницата.

    Коментиран от #17

  • 2 Клитор

    13 1 Отговор
    На мен ми харесва
  • 3 сектант

    2 15 Отговор
    друго си е Хюндай Кона електрик драйФ. по-ефикасен автомобил е

    Коментиран от #4

  • 4 Хо хо хо

    5 0 Отговор

    До коментар #3 от "сектант":

    кое му е ефикасното бе ПеевКи че набира до 100 по бавно от парен локомотив.
    А бе Пеевски кажи що си толкова дебел и тва на хормонална патология ли се дължи.

    Коментиран от #5

  • 5 сектант

    1 10 Отговор

    До коментар #4 от "Хо хо хо":

    хюндай кона електрик драйФ е еталон на автомобилостроенето

    Коментиран от #7

  • 6 Самолет

    2 1 Отговор
    С тез сопла направо излита!
  • 7 Komapak

    9 2 Отговор

    До коментар #5 от "сектант":

    Не знам дали ще можеш да си преброиш минусите в оценка на глупостта, която си написал! И всико това в статия за бмв! Започваш да приличаш на тесларския трол, който и статията да е за лунни мравки ще я завърти до коментар за тесла. За всички почитатели на тази марка да спомена, че предпочитаната марка за баварците е Ауди произведено в Инголщадт. Защо ли? 😀
  • 8 От БМВ

    5 7 Отговор
    Очакваме много ремонти и трошливи двигатели
  • 9 Очаквайте

    4 6 Отговор
    Харчене на масло, повредени валвтроници и строшени скорости
  • 10 БУМЕР WC

    5 6 Отговор
    Друго освен висене по сервизите не очаквам от тая марка

    Коментиран от #11

  • 11 Komapak

    6 2 Отговор

    До коментар #10 от "БУМЕР WC":

    Не си много прав. Всички нови са еднодневки. Без значение на марка или държава производител. Зависи колко по точно. Някои повече, други по - малко. Хората по принцип залитат повече към suv защото се трошат малко по-малко от гледна точка на окачването. Но и там са еднодневки каквото и да си говорим. Не можахте да разберете едно. Станахме прекалено много хора и трябва да има консумация. Никой няма финансов интерес да прави нещо вечно. На пръстите на едната си ръка мога да преброя фирмите, които си дъжат на реномето и поддържат коренно различна тактика. Пазара определя производството, за огромно мое съжаление... Дано си разбрал същността на това, което исках да кажа. Апропо съм враг на немската "индустрия" защото е 99% реклама и нищо реално всъщност. И... да, рекламата на немците е една от най-добрите в света, ако не и най-добрата!
  • 12 Бмв

    5 5 Отговор
    Ама всички тука бмв та карате и знаете нали.Хаха Ограничени индивите сте.Нямало двигател , в сервиза биле хаха.Карайте си опелите и рената и то по вдясно , защото някой хора караме коли,а селските пръчки нещо различно от бмв

    Коментиран от #14, #19

  • 13 земи

    2 5 Отговор
    Този нарече бавареца кола :D леле бмв-то е кола само за инвеститорите и ако много се кара у нас значи много инвеститори без акъл брато ... този сигурно по това се е ориентирал към бмв ... всеки бил карал бмв :D
  • 14 земи пак

    3 1 Отговор

    До коментар #12 от "Бмв":

    Ако повечето на учлицата карат "Таратайка" и ти ще си купиш нали ? ... Сигурен съм :) Също така ако тумба селяни ти кажат че са гражданчета защото карат баварец и ти ли ще станеш гражданче а не тъпа пръчка...?
  • 15 Алекс

    5 5 Отговор
    Кой от кого краде дизайн,8 серия нещо отпред ми мяза на КИА....

    Коментиран от #16

  • 16 Трифонов

    3 1 Отговор

    До коментар #15 от "Алекс":

    Е, че БМВ крадат от КиЛ... разбира се. Иска ли питане?! Тез титани на автомобилостроенето, дето съществуват от... 10 години... или малко повече!!! Хаааааааааааха-ха-хааааааа...
  • 17 Трифонов

    4 2 Отговор

    До коментар #1 от "123":

    Ай, кажи точно на кое Ауди ти прилича задницата!!! Гиганте на автомобилния дизайн...
  • 18 някой

    5 0 Отговор
    Много е красива 8цата и старата беше велика
  • 19 Хич няма да

    2 0 Отговор

    До коментар #12 от "Бмв":

    ти отварям очите.Караи си БМВ-то в ляво ние това искаме и път ти правим.Тези камери за какво сме ги купили прясна пара трябва да влиза.Педала до дупка натисни, и на народа покажи колко БНВ-ти върви, глобата си после ти плати и към сервиза поеми.Кредит ти вземи и веднага бмв си купи, каки бол ще гледат твоята кола но за сладолед няма да имаш пара.От 30г. не съм взел на един с бмв парите идват много като им кажа цени и до там.Дори вече с колегите се забавляваме и залагаме като чуем някой че ще идва с бмв.Съдружника ми пък започна да ги реже много лежерно по тел.още, ние взимаме скъпо им казва отидете някъде другаде.Най закърпените са собствениците на бмв това е, иначе с голямо его и самочуствие.Кръгли палячовци и бастуни.