Last news in Fakti

27 Август, 2021 10:02 3 306 6

Mercedes анонсира AMG GT хибрид с 805 конски сили

  • mercedes-
  • amg-
  • amg gt-
  • 73e-
  • хибрид

Официалното представяне на модела ще се състои на 1 септември

Mercedes анонсира AMG GT хибрид с 805 конски сили - 1
Снимки: Mercedes

След редица кадри и различна информация за един от най-мощните модели на марката, Mercedes направи последен анонс преди официалното представяне на Plug-In хибридната версия на четиривратото купе AMG GT. Премиерата ще се състои на 1 септември, а посетителите на изложението в Мюнхен, където ще има и наш екип, ще могат да го видят и на живо.

Mercedes анонсира AMG GT хибрид с 805 конски сили

Версията GT73e ще бъде задвижвана от същия 4.0-литров V8 с две турбини, който можем да намерим и в останалите модели на марката, но комбиниран с електромотор, разположен на задната ос. Очакваната сумарна мощност ще бъде 805 конски сили, а максималният въртящ момент ще достига 1001 нютон метра. Благодарение на задвижването на четирите колела и електрическата помощ, GT73e ще ускорява до 100км/ч в рамките на едва 3 секунди.

Mercedes анонсира AMG GT хибрид с 805 конски сили

Що се отнася до визията на модела, тя едва ли ще се различава осезаемо от тази на стандартно AMG GT63S, а промените най-вероятно ще са главно в означенията и някои графики в интериора. Все пак повече ще разберем след няколко дни, когато ще ви представим колата в пълния ѝ блясък.


Поставете оценка:
Оценка 5 от 4 гласа.



Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Класикът с клечката

    18 2 Отговор
    Само Мечок, радио Ултра Перник, сребърен ланец, маорски трайбъли ръкави, черна прилепната тениска, Айфон 12 Про, руса силиконка с джуки, 0 точки на IQ и 0 дни друдов стаж... Ооо Йеааа

    Коментиран от #2, #3, #5

  • 2 Гелик

    10 0 Отговор

    До коментар #1 от "Класикът с клечката":

    Само ЛГБТ, Джендър-неутралност, Електрически тротинетки и коли, Последен модел КСИАОМИ, мъж-гадже с голямо биби, Елон Мъск секта и калкулиране на километри преди зарядни станции цял живот
  • 3 ЕЛЕКТРИКА

    5 5 Отговор

    До коментар #1 от "Класикът с клечката":

    ТОВА ДА НЕ Е ТРАКТОР БУЛДОЗЕР ИЛИ 60 ТОНЕН ТИР ИЛИ ТАНК Т55???? ЗА КВО СА ТИЯ 800 КОНЯ???? ПЪЛНА ТЪПНЯ.

    Коментиран от #4

  • 4 Хибрид, брато!

    0 0 Отговор

    До коментар #3 от "ЕЛЕКТРИКА":

    Конете са полу-бензинки, полу-ЕЛЕКТРИКА.
  • 5 Йо Несбьо

    0 1 Отговор

    До коментар #1 от "Класикът с клечката":

    Онзи ден слиза една кутка от Фолксваген Пасат комби с думите: "Ох, нещо ми е влязло в дупето.". Зазяпвам й се отзад, тя се оплаква на шофьора и от колата слиза подобен образ - изрязана фланелка, къси ръкави и стремеж да покаже плосък корем и тънка талия. На мен дрехите ми са обикновено малко широки и не си личи какъв съм, но уж небрежно свалям суичъра и там лъсвам с масивна и релефна мускулатура и изпъкнали вени. Накратко, Пасата се върна в колата и аз спокойно си зяпах на жена му дупето. Обожавам женските дупета.

    Коментиран от #6

  • 6 Бай Цървул

    3 1 Отговор

    До коментар #5 от "Йо Несбьо":

    И като се събуди,чаршафът мокър!