Last news in Fakti

16 Март, 2013 10:45 4 190 5

Callaway превръща Corvette в комби

  • c7-
  • callaway-
  • тунинг

 

В скоро време всеки собственик на новия Corvette ще може да избира не само между купе и кабриолет - каросериите, с които фабрично се предлага американската легенда. Само срещу $15 000 тунинг специалистите от Callaway Cars предлагат да превърнат C7 в спортно комби с името AeroWagon.

Преработката засяга силовата структура на каросерията. От Callaway удължават линията на покрива назад с носещи компоненти от въглеродни нишки и добавят по-отвесно стъкло, а резултатът по думите им е "уникален стил и увеличено пространство в салона".

Тунинг компанията от Кънектикът готви изненади и на силовия фронт. Комбито на базата на седмия Corvette ще може да се поръча с пакета Callaway C7, който ще увеличи мощността значително над стандартните 450 к.с. и ще позволява скорости над 320 км/ч.


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Симеон Тасев

    0 0 Отговор

    Коментиран от #3

  • 2 асдфдса

    1 0 Отговор
    Ferrari FF?
  • 3 абв

    1 0 Отговор

    До коментар #1 от "Симеон Тасев":

    Сигурно си още малък или си пропуснал да ходиш на училище. Ако е второто запиши вечерното поне да се научиш да пишеш, защото освен зъбещи се иконки от теб друго няма. Ограничените винаги се присмиват на различното……


  • 4 дивака

    0 0 Отговор
    До #3 : Не му се връзвай на човеко! Той толкова си може!
  • 5 шофьора

    0 0 Отговор
    Удивително напомня на Ферари ФФ...но си е брутален де...