Last news in Fakti

30 Септември, 2021 15:18 11 233 29

Екоактивисти потрошиха колата на Джеръми Кларксън и я засипаха с оборски тор

  • джеръми кларксън-
  • the grand tour-
  • екоактивисти
Екоактивисти потрошиха колата на Джеръми Кларксън и я засипаха с оборски тор - 1

Range Rover-ът на Джеръми Кларксън стана жертва на т.нар. еколозите. Ядосани екоактивисти изсипаха три тона оборски тор върху всъдехода. Това се случи след протест, който беше организиран във фермата на Кларксън.

Там въпросните еколози разпънаха палатки, надраскаха с боя вратите и стените на къщата, качиха се на тавана на Range Rover-а и започнаха да скачат върху него. Първоначално Клаксън бе сдържан, но след като нещата ескалират, той се обажда в полицията за да се справи с вандалите.

Не е ясно какво е причинило агресията на псевдоеколозите към водещия на The Grand Tour. Може би екоактивистите не харесват постоянната критика на Кларксън към електрическите превозни средства и различни екологични инициативи. По-специално, веднъж той нарече Грета Тунберг идиот. Мнение, което ние също споделяме.

Екоактивисти потрошиха колата на Джеръми Кларксън и я засипаха с оборски тор


Поставете оценка:
Оценка 3.8 от 28 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 6A13TT

    47 5 Отговор
    Бих му препоръчал да се премести в Тексас. Или Китай.
  • 2 Иво

    135 3 Отговор
    В България трудно можем да разберем процесите който се развиват в кратуните на някой западняци.Истината че лентяйският живот в уредена държава тласка много хора към идиотщина.Ора без работа с две думи.

    Коментиран от #6

  • 3 Cenzurata

    61 8 Отговор
    Публикувано във факти.бг: По-специално, веднъж той нарече Грета Тунберг идиот. Мнение, което ние също споделяме Само че не е идиот, просто има доказано биполярно разстройство. На хора с психични проблеми не трябва да се обръща внимание на изказванията им.

    Коментиран от #5

  • 4 пешо

    59 4 Отговор
    да ги съди, до дупка.
    то, ясно е, че фондовете на чича ви ш.орош ще платят масрафа, но трябва да има отпор за тия и.диоти. грета не е единственият.
  • 5 еколог

    35 0 Отговор

    До коментар #3 от "Cenzurata":

    не трябва, ама като я преекспонират, претиражират и пр... в един момент ще се чува само гласът на хаховците. и тогава вече ще се качим обратно на дърветата.
  • 6 Гост

    8 10 Отговор

    До коментар #2 от "Иво":

    Не са били екоактивисти, а местни жители на селото където е фермата на Кларксън. Имал е планове да я разширява и да прави ресторант, а местните по принцип били недоволни от увеличения трафик и фенове на Кларксън.
  • 7 DrivingPleasure

    38 2 Отговор
    Те никога не са били еко-активисти! ТОВА СА ОБИКНОВЕНИ ТЕРОРИСТИ! Крайно нагла сган!
  • 8 Komapak

    14 0 Отговор
    Много търпелив е бил. На негова територия в юк тези са много смели. Там си имат закони и си ги прилагат!
  • 9 факт

    5 30 Отговор
    И кво ще им направи двг умира и няма спасение за него колкото и да се пънат някои

    Коментиран от #10

  • 10 DrivingPleasure

    31 4 Отговор

    До коментар #9 от "факт":

    единственото умряло е мозъчните функции на еко-талибаните!

    само съвършен глупак може да мисли, че човечеството е способно да се откаже от фосилните горива. Лошото е че тепърва ще берем отровните плодове на тая паплач преди да бъде осъзнато масово и да бъдат пратени подяволите

    Коментиран от #11, #20

  • 11 Любопитен

    6 17 Отговор

    До коментар #10 от "DrivingPleasure":

    А един ден като свършат тия горива, пак ли няма да се откажат от тях ?

    Коментиран от #12, #15

  • 12 гост

    18 1 Отговор

    До коментар #11 от "Любопитен":

    Ами за твое сведение,както и за нещастие на екоджендитата,скоро няма да свършат.Ако свършваха и са на изчерпване, как мислиш, защо екоталибаните или по-скоро тия дето стоят зад тях ,са се разбързали да премахват двг и уж да опазват планетата?

    Коментиран от #13

  • 13 Любопитен

    5 17 Отговор

    До коментар #12 от "гост":

    Ми що са се разбързали незнам, а петрол до 50-ина години няма да има

    Коментиран от #16

  • 14 Дедо Грую

    17 1 Отговор
    Накрая става всичко ясно. Жалки "умни" и "красиви" соросоиди в поръчкова акция. Кларксън е бил изключително мек и дипломатичен, да нарече Гретито Тупанберг така. Сега ще е добре да ги осъди. Дедо шорош няма да обеднее.
  • 15 Дедо Грую

    10 3 Отговор

    До коментар #11 от "Любопитен":

    Отговор на въпросът ти е браунов газ и браунова горивна камера. От доста време е известно, но имено глобалистите криещи се зад психозелените нямат сметка и с цената на всичко спират това. Инак е абсолютно екологичен ефект, незамърсяващ природата. Крайният резултат от изгарянето на водород и кислород е вода. Изобретателят на това е българин.
  • 16 DrivingPleasure

    19 2 Отговор

    До коментар #13 от "Любопитен":

    Надали е точно така, но ОК, да приемем, че си прав... значи просто трябва до 50 години да минем на синтетични горива!

    Крайно малоумно е, да прехвърлиш всички емисии от сектор транспорт в сектор енергетика и да твърдиш после, че транспорта ти е чист и с Нулеви емисии.

    За твое сведение енергетиката е тази, която е отговорна за 50% (даже 75% според някои) от замърсяването. И ние там ще добавим стотици милиарди киловата за транспорт?

    Също за твое сведение електроенергията от фосилни източници продъжава да нараства в това число и произвежданата от въглища, въпреки зелените приказки и потрошените милиарди.

    Ако някой иска да спасява природата, а винаги съм твърдял, че зелените терористи никога не ги е било грижа за това, те са само ползватели на едни "зелени" кинти от фондовете трябва да забрави електрификацията като нещо, което ще помогне - напротив! Прави нещата много, много по-зле!

    Коментиран от #19, #27

  • 17 медийки

    4 0 Отговор
    И какв осе оказва ? Че е било шега.
    Все едно трябваше оше едно потвърждение защо да НЕ СЕ слушат медиите.
  • 18 Овча глава

    6 1 Отговор
    Когато стадото бива насъскано срещу нормален човек,за да му се покаже,че не трябва да пречи процеса и не трябва да казва истината.
  • 19 гост

    2 7 Отговор

    До коментар #16 от "DrivingPleasure":

    Единственото , което нараства са бръмбарите в главата ти , хахахаха !!! Досега си мислех , че си просто дървен философ , ама се оказва че си просто изтърван карлуковски пациент , хахахах !!

    Коментиран от #28

  • 20 TSLA®

    5 4 Отговор

    До коментар #10 от "DrivingPleasure":

    Собствениците на свещоливници, газаджиите на фенерите по улиците и кочияшите са ги бръщолевили същите глупости: свещите, газените ламби и каляските никогаш няма да изчезнат. Спорно е само кое е изчезнало по-бързо: глупостите или тея, дето са ги приказвали. Да си видял Кълбото да спре да се върти, само щото на някой нещо не му харесва?
  • 21 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 22 Ивайло

    8 0 Отговор
    Абе как така някакви псевдо еколози ще влизат на човека в имота и ще трошат наред??? Нещо за частна собственост не са ли чували??? Щото в Тексас при това положение от някой храст щеше да се подаде едно дуло (минимум) и да мине с един откос!!!
  • 23 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 24 Човек

    4 0 Отговор
    Цялото това "нападение" е част от скрита камера, организирана от предаването, водено от водещите на Britains Got Talent.

    Коментиран от #25

  • 25 Човек

    2 0 Отговор

    До коментар #24 от "Човек":

    Има подробна статия в сайта Dailymail, но тук не мога да шерна линк.
  • 26 гост

    2 0 Отговор
    Грета е с доказано аутистко заболяване, не е лъжа. А и родител, който толкова показно бута детето си към слава, според мен не е добър родител. Както и много хора се запитаха как така вчерашна пикла става редактор на голямо издание, с какви качества го е спечелила това? Или е просто заради лицето й? Грета е идиот, да не би да не използва кола, да не използва телефон или да не лети със самолет? А за агресивното поведение на екоактивистите няма какво да се коментира. Като са пръскали със спрей, ами те знаят ли колко вредни емисии има в тази тор, която са изсипали? И аз се опитвам да консумирам по-малко, но съм наясно, че такива активисти реално са много по-неекологични, като ядат авокадо, ядки, и чиа :) .
  • 27 Никата

    0 2 Отговор

    До коментар #16 от "DrivingPleasure":

    Нидей! Сакън, Електропитеците ще те разпнат! НЕ се мъчи да им обясниш законите на физиката. Няма как на човек дето е изкласил между капките, да обясниш, че енергията не се губи а се трансформира, и на всяко трансформиране имаш загуби, и няма как да им обясниш че цикала "Бензин-горене-ДВГ" има 1 трансформация и 1 път топлинна загуба в КПДто а цикъла "Въглища-турбини-ток-далекопровод-кабел-трафопост-кабел-трансформатор-зарядно-батерия-кабели-контролер-елдвигател" има много по-ниско КПД щото има много пермутации, и топллините загуби на всяка стъпка, сиреч за кило бензин и кило въглища не минаваш същите километри - ама нищо де, важното е да са модерни конусматори, ние не разбираме.
  • 28 Никата

    0 1 Отговор

    До коментар #19 от "гост":

    Буквално си на един учебник по физика от истината, буквално отвори го и прочети формулите. Отказвам да повярвам, че си толко сабоумен и ограничен, не може да истина, ако е - не ходи да гласуваш, моля те. Дай шанса на някой с IQ по-голямо от това на зелена еуглена.
  • 29 Мозберг

    2 0 Отговор
    Добре че не са в Хамериката /US/, че можеше да има простреляни екоактивисти докато кажат че е скрита камера - а ония зачатка с помпата 1 2 3-ма :)