Last news in Fakti

19 Март, 2013 10:31 46 505 118

S-Klasse W222 свали камуфлажа

  • mercedes-benz-
  • s-klasse-
  • w222

Дългоочакваното ново поколение на флагмана на Mercedes-Benz бе заснето без никаква маскировка по време на официална фотосесия за дебюта на модела. S-Klasse W222 ще бъде представена на 15 май в Хамбург. Немците са решили това да не стане на някои от големите автосалони, а на отделно мероприятие, посветено изцяло на новата лимузина.

W222 изглежда "по-зализан" от предшественика си. Задницата не е толкова масивна, колкото при сегашния модел. Но очи се набиват солидната радиаторна решетка и LED-светлините отпред и отзад.

Изчезнали са тлъстите надкалникови арки, от което печели елегантността на колата. Базовата модификация ще се предлага в 11 цвята, сред които има три нови - антрацитно синьо, рубинено черно и диамантено сребристо.

От Mercedes-Benz разпространиха официални изображения на интериора на новата S-Klasse. На снимките се вижда LED-осветление, щедри количества кожа и дървесина и озвучителна система Burmester.

На таблото има два 12.3-инчови екрана за показателните уреди и информационно-развлекателната система COMAND.

W222 ще се предлага с камери, които покриват случващото се около колата, вентилирани седалки с подгряване, развлекателна система за местата отзад, шест цвята Напа и кожа designo, както и пакет Air Balance, който филтрира и йонизира въздуха в купето и разпръсва благоухания.

Новата S-Klasse ще разполага с активни надуваеми колани, които работят със системата за предварително притягане преди неизбежна катастрофа.

Magic Body Control се смята за следващо поколение на окачването Active Body Control, което използва камери, за да променя возията при засичане на неравности по настилката.

Mercedes-Benz планира старт на продажбите през октомври с S550 4MATIC и S63 AMG 4MATIC месец по-късно.

На снимките се вижда стандартната S-Klasse W222. В гамата на модела обаче ще има също версия с дълга база, купе и кабриолет. Модификацията с най-голямо междуосие ще замени Maybach 57 и най-вероятно ще получи името Pullman.


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.



Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Ognqn

    1 4 Отговор
    Mn krasiwa :)

    Коментиран от #15

  • 2 никИ

    1 5 Отговор
    Издуха конкуренцията !
  • 3 Кофти

    6 1 Отговор
    Никак не ми харесва, като че ли се губи чувството на респект, което по принцип вдъхва този автомобил. Прилича на голяма и заоблена Це-класа, много къса задница, кофти пропорции.
  • 4 S-class

    8 1 Отговор
    BOLNA! MERCES-BENZ e kolata !!! No i starata S-ka vse oshte ne si e za izvhurlqne :D :P
  • 5 prizrak

    4 1 Отговор
    До Кофти:
    Искам да ти благодаря за компетентното мнение.
  • 6 ssss

    9 1 Отговор
    кои сега е номер 1
  • 7 мнение

    1 12 Отговор
    Някои хора и върху л..но да сложиш емблема на мерцедес - пак ще се прехласват до небесата....
  • 8 Ceco

    1 7 Отговор
    Mercedes sled 98g. za men ne stava (i ne samo Mercedes vs avtomobili) ne che na sa krasivi , vurvejni i konfortni prosto edno vreme avtomobilite sa praveni za avtoritet (zdravi i kolkoto pozvolqvat godinite konfortni) ... Za Mercedes predi 98g. kakwo da kaja ...... amii .... prosto nqmam dumi ... !
  • 9 niki

    15 1 Отговор
    Pak Mercedes-Benz hvarli nazad v klasaciqta drugite marki!
  • 10 bws1926

    15 1 Отговор
    Интериора направо кърти. Уникален!!!!!
  • 11 жоро

    1 8 Отговор
    фен съм на мерца ама с тази задница дето я изкараха направо трябва да сомоубият дизайнера, S класата трябва да си остане масивен автомобил !!!
  • 12 Иванов

    11 1 Отговор
    За задницата на колата съм съгласен. Много скосена и стеснена! Пионери в въвеждането на нови технологии в автомобилите, БЕЗСПОРНО. Но какво да говорим преди да сме видели на живо. Смятам че ще бъде на лидерска позиция във високия клас!
  • 13 Фатки

    10 1 Отговор
    Нищо особено. Цветни снимки за радост на децата. Други са истинските марки коли
  • 14 Ей че прост народ

    6 1 Отговор
    Само джагалите и м....лите се радват при всеки нов модел на мерцедес

    Коментиран от #16

  • 15 Alex

    1 1 Отговор

    До коментар #1 от "Ognqn ":

    Фен съм на Мерцедес, от мига когато видях W124 преди повече от 20 години. Не става ясно от картинките, но аз лично очаквах повече от дизайана. Очаквах по масивно излъчване, повече респект. Това ми идва като Ц класа, по-дълга
  • 16 Петър Петров

    1 0 Отговор

    До коментар #14 от "Ей че прост народ":

    А само тези които не могат да си я позволят и злобеят щом видят Мерцедес , се изказват така повърхностно като теб. Представям си , ако някой ти купи такава как ще се надуваш вътре и съвсем друга песен ще пееш , ама ...... сега ще си караш своя кош. Превъзходна лимузина. Много красива и технологична , нямам търпение да я видя на живо .

    Коментиран от #57

  • 17 Станимир Христов

    0 1 Отговор
    ..аз бих нарекъл този модел "еволюционен" а не "революционен" по отношение на екстериора. Преди време поне Скласата се отличаваше всеки следващ модел а сега е като лек фейслифт, нещо като колите на VW....
  • 18 Naka

    1 0 Отговор
    Една дума - ЛУДНИЦА! Нежни линии,без да бие на мутренски автомобил тип G-Klasse.Интересно ми е да видя по-подробен изглед на таблото отвътре,за да го сравня с миналия модел.На автоизложението в София се качих да разгледам миналия модел и не ми се слизаше.Само си представях какво ли е да си на път с такъв кораб.
  • 19 До Петър Петров

    1 1 Отговор
    До 16

    Че кой пък не може да си я позволи? По улиците пълно с мерцедеси. Егати гнусната масовка е тая марка. А това че за тебе е блян мечтан - продължавай да я сънуваш

    Коментиран от #24

  • 20 STTS

    1 0 Отговор
    Хубава,хубава,кой каквото иска да си приказва,на живо ще е убиец,снимките не разкриват цялото съвършенство и блясък излъчващо този автомобил
  • 21 дреме ми на .....

    1 1 Отговор
    Хубав автомобил, но не бих си го купил - не че мога да си го позволя де, ама и подарък да ми го направят не бих го взел - нема задница...
    Предпочитам старата S-ka ...
  • 22 kykydo

    1 1 Отговор
    До всички мрънкачи .Спомнете си за лисицата и гроздето.Я,който може да си я купи да вдигне ръка. Не знам защо но не съм учуден,че не виждам вдигнати ръце
  • 23 руснака

    1 1 Отговор
    на мен ми прилича на фейслифтинг, а не на нов модел. но колата си е хубава
  • 24 Петър Петров

    1 0 Отговор

    До коментар #19 от "До Петър Петров":

    За щастие съм притежател , на такова бижу . И да продължавам да мечтая . Точно мечтателите осъществяват мечтите си.
  • 25 С-КЛАСЕ

    1 2 Отговор
    НЯМА АУДИ НЯМА БМВ НА ПЪТЯ ИМА 1 ГОПОДАР И ТОВА Е С-КЛАСЕ

    Коментиран от #30

  • 26 RORO

    1 0 Отговор
    До всички зазбирачи.това е кола за определен вид хора.
  • 27 Julio

    0 1 Отговор
    Колата изглежда хубава но няма грам оригиналност в нея. Втръснала класика напомпана с кожа и дръво. Който си пада по такива неща сигурно ще я хареса. Аз лично не я намирам за особенно привлекателна. Прекалено претенциозна ми е...
  • 28 ККККО

    0 1 Отговор
    Не е лоша ...но както пише по долу "Кофти" е далеч под очакванията. Всъщност всичко вътре е понапудрено старо... !
    Новота АУДИ А8 L .... и то ново..ново вече кара 3-та година (2010 г) .....е по-добро !
  • 29 BRABUS

    1 0 Отговор
    Много стилен и изискан ,както винаги!
  • 30 0321

    0 1 Отговор

    До коментар #25 от "С-КЛАСЕ":

    Ти пък изхвърляк...... хахахаха....баш пък "С".....хахахаха....оффф как ми вдигна настроението....накара ме да се посмея...хахаха...
    ...Ауди 80 1.8s да беше казал ...по-нямаше да ми стане смешно....хахаха...

    Коментиран от #32

  • 31 бат' Любо

    0 1 Отговор
    Не е кой знае какво, някаква си уникална визия, допълнителни цветове, никому ненужни и некакви си там системи за сигурност и комфорт, които най-много до три години ще бъдат неразделна част от базовото оборудване при бмв и ауди...хахахааха...за пореден път бенца е чудовищно уникален, завладяващо красив и убийствено елегантен.
  • 32 С-КЛАСЕ

    1 0 Отговор

    До коментар #30 от "0321":

    кое то4но неможа да разбере6 или иска6 да ти го напи6а na latineca koe to4no ne razbra xaxaxaxaxaxaxaxaz

    Коментиран от #36

  • 33 Михаел Витман

    1 0 Отговор
    Според мен, това е уникален автомобил и не разбирам как някой може да си изкриви душата и да каже, че не струва. Никога не съм имал Мерцедес, но ми се иска да си възвърне тази марка репутацията на наистина здрав и качествен атомобил, символ на германското техническо превъзходство, защото през последните години Мерцедес далеч не са на върха в класацийте по надеждност и качество.
  • 34 memphis

    1 0 Отговор
    50% от тези,които се изказват пренебрежително за Mercedes въобще не са се качвали в него, а останалите са с впечатление от селско-тунинговани 124ки.
    Мercedes е флагмана на всички нововъведения в автомобила.
    Сядайки в такъв автомобил, където и да спре погледа ти, прецизност и съвършенство галят сетивата ти.
    Моите уважения към Audi, bmw, към елитните японски автомобили, но mercedes е друго измерение.
    Повярвайте ми, това ми е професията.

    Коментиран от #38

  • 35 Гатю секса

    1 0 Отговор
    На тия масажни седалки кво яко ч.кане става.....по 2 наведнъж ги оправям :)
  • 36 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 37 W222

    1 0 Отговор
    Уеко югозападно от София на това му викат "самоует на коуеуа". Безупречна във всяко отношение, Ес класата си е форевър! Евала на създателите и блазе на хората, които ще се возят отзад в дясно!
  • 38 ККККО

    1 1 Отговор

    До коментар #34 от "memphis":

    Производителят с най-много нововъведения в автомобилостроенето е Ауди.... и без особенни предубеждения... просто го четох...!
  • 39 dockera

    1 0 Отговор
    за какъв лукс иде реч :) тея пък очаквания чак имали, абе гольовци, 10 годишни не можете да си позволите да карате ма иначе претенции имат....много скучна им била, сигурно материалите вътре не са добри и се чупят като при голфа :)
  • 40 Георги Йорданов

    1 0 Отговор
    Bez komentar Mercedes benz i Porsche sa nomer ednoo:))))
  • 41 Гост

    1 1 Отговор
    Като човек с 20 г. стаж зад волана и чат пат покарвал Мерцедеси мога да кажа, че това е кола един път. Винаги на возия и много други неща са смазвали останалите марки. През последните години обаче, много автомобили наизкараха модели, които също са хубави и действително няма я онази разлика, като например от 90-те години. Все пак, който е казал, че Мерцедеса си е Мерцедес, е много прав. Просто това е друга кола и за да го разбереш, трябва да имаш такъв автомобил или да си имал-а не да си се возил, да си направил някое кръгче и така нататък.
    Но отчитам факта, че някои просто харесват Тойоти, Аудита, БМВ и т.н., което не прави Мерцедеса по-лош, а просто по-различен в зависимост от вкусовете, но сравнявано само между равностойни или приблизително равностойни марки.
  • 42 Ts@r

    1 0 Отговор
    С тази красота, направо към върха. Пожелавам късмет на Audi и BMW, ще им трябва. Няма какво да се критикува в този модел. Личи си че Mercedes-Benz доста са се постарали. С нетърпение очаквам да видя как разбива конкурентите си.
  • 43 Вили

    1 1 Отговор
    Повечето коментари тук са на хора, които нямат опит с коли от тази марка. Истината е че Мерцедес е пълен боклук, колите им са под средното ниво за надежност и качество. Моделите S, А, ML, CLS, SL, B са най-трагични.

    Коментиран от #44

  • 44 Емо Георгиев

    1 0 Отговор

    До коментар #43 от "Вили":

  • 45 Ицо Змея

    1 1 Отговор
    Не мога да разбера как може да има злобни коментари от хора,които си паркират 15годишната кола пред блока сядат пред лаптопа,и вече са най-големие по форомите!!!А забравих да добавя и дооооста компетентни.
  • 46 Andrey

    1 0 Отговор
    Wo0o0w едно найстина голямо wo0ow уникален Мерцедес Mercedes is come back!
  • 47 Паралията

    1 1 Отговор
    След като видях тази S-класа, със сигурно след като си продам настоящото ми БМВ 745 следващата ми кола ще бъде.... Ауди А8
  • 48 дддд

    0 1 Отговор
    Без да се заяждам, но една 7-мица на БМВ е по-добър избор от тази с класа. И лукс и комфорт и визия баварката не отстъпва.
  • 49 Панаьот

    2 1 Отговор
    наште имат такава но по малка и е синя. аз много убичам да се воза сас отворени стакла.
  • 50 Срамота

    0 1 Отговор
    Фен съм на Мерцедес, но такъв дизайн за премиум лимузина, е меко казано недопустим. Явно и там се шири шуробаджанащината сред дизайнерските им отдели!!!
    Ужасен съм от дизайна и се чудя дали ако бяха направили конкурс с награда 5000 евро, нямаше да е далеч по-хубав дизайна и да спестят няколко пъти повече пари за некадърни дизайнери???
  • 51 Миндо

    1 0 Отговор
    Според мен, точно задницата ще е най-скандално впечатляващият детайл на живо. А пък предните светлини са ми малко "меки".

    1.Мерцедес винаги са правили дизайн , който се харесва и след 10 години
    2.Мерцедес си показва технологиите, които ще имате и във вашите коли след 10 години
  • 52 Европееца

    0 1 Отговор
    Хубава е но жалко, че не е немска. аз харесвам само немските коли
  • 53 Mitsibushi Fеn

    0 1 Отговор
    Предпочитам Митсибуши Галант в пъти е по добро
  • 54 GELE

    0 1 Отговор
    Някой знае ли как ще му е поддръжката горе долу. Много ми харесва но незнам дали ще мога да го поддържам. И консумативите ми е важно как са, накладки, съединител? Някой може ли да каже ориентировъчни цени

    Коментиран от #59, #73

  • 55 Абе..

    1 0 Отговор
    Според мен за да оцениш тази кола, трябва да можеш да си я позволиш. Първо наистина да можеш - не да продаваш жилището и бъбрека за да се перчиш на кварталните кифли и снимаш за Фейсбука. Второ - да не трепериш дали няма да я одраскаш, колко ще гори и колко струват частите (имам наблизо едни автоморги, много се забавлявам на "гъзарите" с S-класите дето висят като сополи да дебнат за части втора ръка). Трето да има къде да я караш и паркираш - да си го кажем честно нещо с тия размери по нормална българска улица си е по-скоро мъчение за минаване, завиване и паркиране.
  • 56 GELE

    0 1 Отговор
    до 55

    На мене братовчет ми може да ми докара такава от Англия и парите не са проблем. Как вървят цените на частите на този модел от снимките там в автоморгите около тебе?

    Коментиран от #58

  • 57 Maurice

    0 0 Отговор

    До коментар #16 от "Петър Петров":

    По твоята логига излиза, че щом я хвалиш, значи можеш да си я позволиш и ще си я купиш!! Айде скрий се бе. Аз няма да коментирам колата, за да не издам от коя категория съм. Може да си я купя, може пък да нямам пари....
  • 58 Абе..

    0 0 Отговор

    До коментар #56 от "GELE":

    "S-Klasse W222 ще бъде представена на 15 май в Хамбург"

    Той модела още не е представен... Докато излезе, докато го подкарат "майсторите" дето да го челосат е в дувар, я в мантинелата (щото са си свикнали с тройката или голфа), та да се озове в морга, ще мине известно време. После е въпрос на договорки като всичко останало по моргите. Като не са проблем парите човек отива в Балкан Стар ;)
  • 59 lele

    0 0 Отговор

    До коментар #54 от "GELE":

    Какъв съединител те излизат автоматик
  • 60 GELE

    0 1 Отговор
    до 58

    А какво е Балкан Стар? Там на добри цени ли са? От Англия такава като на снимките но по тъмно сива може да ми я докарат доста евтино, но ако мислиш че в Балкан стар има по хубави мога да отида да разгледам и там
  • 61 dockera

    0 0 Отговор
    чета тук и не вярвам на ушите си :)
    GELE абе ти не знаеш балкан стар къде е, ЕС класа си тръгнал да купуваш и то последния модел лелееееее
    цените на частите са си екстра, още навлизане за смяна на маслко ще олекваш с нема 1500лв.
  • 62 AMG

    0 0 Отговор
    До коментар #59 от " lele":

    Не е вярно. Само Тойота и Лексус са автоматик. Май и някой американски също

    Коментиран от #81

  • 63 GELE

    0 0 Отговор
    до 61

    Защо е толкова скъпо? Това масло каква марка е? Иначе аз няма да купувам ЕС класа тези са по малките, а аз търся по големите S класа
  • 64 мм

    1 0 Отговор
    Страхотен автомобил. Повече няма какво да кажа. Мерцедес отново спазват традицията там където им е силата в лимозините и отново вадят изключително привлекателен автомобил ! не съм фен на марката, но не мога да кажа на бялото черно !
  • 65 dockera

    1 0 Отговор
    абе ти остави моделите/ че малко ги бъркаш/ и маслото.
    знаеш ли, че трябва данък и гражданска да платиш ?
    насочи се към 10 годишните Ц класи :)
  • 66 Петър

    1 0 Отговор
    GELE ............... Тя не е излязла той за цени на части пита....че и по моргите....
  • 67 миро

    0 0 Отговор
    Колеги ....не забравяйте все пак ,че не сте в действителността а в ....3-тото измерение на фантастиката.... много се увличате в мечти бе. Оставете проблемите за резервните и части на бъдещтите и собственици..... проблемът ще стане ваш еехххееейййй...... поне след 10-15 годинки .... имайте още търпение ,много време е това до тогава. Първо трябва да и се на кефят тузарите...после 2-та ръка, 3-тата ръка ,че чаааа...к тогава ще дойде и вашият ред да им се повозите.... като с жените...нали знаете...първо другите ще ги отв..ят е па после вие...ако!!! ...разбира се !
    Сега някой ще се обидят и засегнат..... малееее, малееее.......!!!!
  • 68 Пича

    1 1 Отговор
    Обикновен бай Ганьо Sкласа никога няма да кара защото докато стане достатъчно стара,че да и падне цената тя става ретро и цената вместо да пада започва пак да се вдига ,и да не говорим ,че поддръжката си остава болезнено скъпа за човек сьс заплата от 800лв.

    Коментиран от #69, #71

  • 69 миро

    0 1 Отговор

    До коментар #68 от "Пича":

    Хахахаха...... и това го има.....добра забележка колега..!!!
  • 70 ВИП АМГ

    1 0 Отговор
    unikalna kakto vinagi.Audi pak sa adio
  • 71 Лада

    0 1 Отговор

    До коментар #68 от "Пича":

    Точно така си е ... ха-ха-ха... Затова не си мечтая и съм малко по реалист.
  • 72 уха

    1 0 Отговор
    След 10 г. ще са по 10 к евро и ще се возим в тях :))
  • 73 Ото Скорцени

    0 1 Отговор

    До коментар #54 от "GELE":

    Цените на частите са като цените на частите за Москвича ти. И цената на поддръжката е същата като за Москвич.
  • 74 ТРОШАЧА

    1 0 Отговор
    ПФФФФФФФ КРАСОТА ... БЕЗ КОМЕНТАРИ ЗА АВТОМОБИЛА ... ОЩЕ ПОВЕЧЕ ЧЕ ПОСЯГА НА ,,ПУЛМАН'' ! НЕ СЪМ ФЕН НА МЕРЦЕДЕС НО ... ЖАЛКО ЧЕ НИКОГА НЯМА ДА МОГА ДА СЕ ПОВОЗЯ В ТАКОВА ТВОРЕНИЕ НА ИЗКУСТВОТО МАКАР ЧЕ ... ЧОВЕК НИКОГА НЕ ЗНАЕ КАКВО СЛЕДВА В ЖИВОТА !!! НЕКА ВСЕ ПАК ДА СМЕ ОПТИМИСТИ ! ПО ДОБРЕ Е ЗА ВСИЧКИ НАС . ЖЕЛАЯ НА ВСИЧКИ ВАС ДА ГО ИЗЖИВЕЕТЕ !!!

    Коментиран от #102

  • 75 Maurice

    1 3 Отговор
    Абе пръчки недодялани!! Какви 10 години,какви 5 лева. Ес-класата като стане на 10 години, цената и може да е паднала 10 пъти, но поддръжката ще е паднала с 30%. Т.е. всеки който иска да събира от сега левчета за такава кола, да започне да си добавя по още толкова за годишното обслужване. Освен това не е зле да се запознаете с цените за ремонт на сервизите. Или си мислите, че бай Хой- гаражния майстор в съседния блок с клюр №14 и 17 ще ти ремонтира електрониката. Една гума за тази 2 тона кола заминава за един сезон. А те са по има няма 500 лв бройката. Маслото и филтрите ще са поне 5-600 лв. ГО и автокаско ще са около 1500 лева.Данък 500 лв. Да не говорим че на 10 години и 350000 км. ще се нуждае от доста консумативи по спирачки,окачване....... Та поне 5000 лв годишно трябва да се приготвят. Е има и друг по-евтин вариант. Паркираш я пред блока, качваш я на трупчета,сваляш й акумулатора и със спрей си написваш тел. номер и името за да се знае на кого е,пък и някое п.че може да се обади. Геле,като ти гледам умствения багаж, става ми жал за теб.
  • 76 БМВ ФЕН

    1 0 Отговор
    Тъжно ми е да го кажа, ама сегашната 7-ца няма шанс.
  • 77 Pecata

    1 0 Отговор
    До Maurice..Бай Хой тва не е кола за мишки бе брат...Ако неможвш да си позволиш да я подържаж си вземи Дачия,която да можеш..тва е кола за хора с положение,тва че в БГ мишките си купуват дърти,изсипани С-класи и после се чудят къде и от кво могат да спестят за ремонта не слага марката под общ знаменател!!
    S-Class си е "S" и винаги ще бъде
  • 78 Денис

    1 0 Отговор
    Голям фен съм на БМВ, но е прекрасна-няма какво да се каже...
  • 79 Цветан Нешев

    1 0 Отговор
    Айде да ги видим водачите в премиум сегмента АУДИ , БМВ и ........
    Просто мълчете и се любувайте на красотата.
  • 80 EMSKI

    1 0 Отговор
    Да са живи и здрави,тези дето могат да си я позволят......дано си я купят с честно изкарани пари!!!! Карам МL ,но не е същото....работата ми е на полето ,и не мога да си позволя подобен клас автомобил.Според мен ,това е кола за банкери,известни личности и преуспели хора в работата си-дай Боже да има повече такива в България!!!

    Коментиран от #82

  • 81 lele

    1 0 Отговор

    До коментар #62 от "AMG":

    Да ако отидеш до Щутгарт може да ти я направят с ръчни скорости дори и комби,но базов модел излиза само автоматик
  • 82 бизнесмен

    0 0 Отговор

    До коментар #80 от "EMSKI":

    дай боже да няма повече такива, каквито казваш ... банкери и кжи ли не "честни" хора....дай боже повече като теб на полето....ти карай такава!!!
  • 83 кик

    1 0 Отговор
    радост за депутатите и управляващите
  • 84 wulkan

    4 1 Отговор
    Тази връща Мерцедес на мястото му - лидер.
  • 85 азз

    0 1 Отговор
    четриместна ли е
  • 86 Георги

    1 0 Отговор
    Уникален!!! НАЙ-ЯКИЯ автомобил Mercedes S Klasse. Някой ден имам ли кешовица този ще е в гаража ми.
  • 87 Bobi

    1 0 Отговор
    И в трите премиум модела на MB , BMW и AUDI има за какво да се захване човек . За мен най-добра като управляемост е AUDI , като външен дизайн определено БМВ , но като лукс и вътрешно оформление нямат равни MB Мое мнение

    Коментиран от #92

  • 88 Дядо поп

    0 0 Отговор
    Ни звук ни стон. И настана тишина.

    Коментиран от #90

  • 89 Дизайнер

    0 1 Отговор
    Ако не е решетката, е невъзможно да се познае марката.
    Отвън е скучна и обикновена, интериора е забележителен!
    Хубаво е, че след 10 години ще струва около 10хилЕ. и ще бъде достъпна за широката публика, готова да харчи за поддръжка на мерцедес.
  • 90 Е- class

    0 0 Отговор

    До коментар #88 от "Дядо поп":

    90 коментара, тишина ли са? Хубава е колата, обаче има ли лоша кола за над 100 хил.?
  • 91 ostavime

    0 0 Отговор
    .ати, това има повече електроника в седалката, от колкото в мойта кола бе. хахаха
    Евала!! Уникална.
  • 92 0321

    0 1 Отговор

    До коментар #87 от "Bobi":

    Явно не си карал нито една от тези марки..... защото няма нищо общо с определенията им...
    АУДИ....комфорт, класа, излъчване за лукс ,качество на материялите и изплнението ,педантичност за и при всеки детайл...и нищо не се прави горе-долу...!!!!
    МБ....царят на возията...въпреки ,че джиповете ( ML) страдат от странично клатушкане и има опасност от морска болест...!
    БМВ.... силата е в точността на управлението ,изписване на завоите като по учебник...въпреки ,че не е 4х4...
    За моторите...няма смисъл да се спори .....всички имат и добри страни и всички се и осират на моменти...!!!
    За външният вид също са равни понеже това е въпрос на индивидуален вкус...!!! Въпреки ,че тинейджерите клонят да приемат БМВ кола стил "мачо" или "bad boys".....но тяхното мнение не е референция и не означава нищо....това да се приема за така.....!
  • 93 ОН

    0 0 Отговор
    По малоумен коментар от #75 скоро не бях чел... :))) Гума 500лв, масло 5-600, ГО и каско-1500 :)))) Значи викаш трябва да взимаш над 700лв заплата на месец.... Леле, загивам от тоя хуморист :)))
  • 94 Е- class

    0 1 Отговор
    Кола за бедни богаташи, обезценяваща се със скоростта на светлината. Стойностните коли с времето покачват цената си, а мерцедес след няколко години става достъпен за всеки с повече от 5 лв. в джоба.

    Коментиран от #95

  • 95 91872

    0 0 Отговор

    До коментар #94 от "Е- class":

    Прав си, затова богаташите купуват коли от марки с по- малък тираж. И аз искам да имам мазерати или роус, но нямам финансовата възможност.
  • 96 МЕРЦЕДЕС ФЕН

    1 0 Отговор
    НЕ МИСЛЯ ТАКА, БМВ-ТО ЩЕ БЪДЕ СТОЙНОСТЕН КОНКУРЕНТ, И ВСЕ ПАК МНОГО СПОРТСМЕНСКО ОТ ТВОЯ СТРАНА КОЛЕГА. БРАВО!
  • 97 Bulgarin

    1 0 Отговор
    Много ми харесва новата С-класа, точно ми отпуснаха един кредит и смятам да си я взема ама да е AMG но малко ме притеснява как ще стои пред панелката в комплекса и дали ще мога да й сложа газово?
  • 98 jikata

    0 0 Отговор
    ходене на школо, после вишо, то у4ене на езици , работа в немско еееееееееееееееееее не стигнахме до такава-- еееееееееее явно е за друг тип отли4ници --------- поздрави от Варна мом4ета :) :0 :)
  • 99 bulmara

    0 1 Отговор
    ta tq e su6tata kat starata tiq dizaineri na mercrdes nqmat nikakvo vuobrajenie jalka rabotra

    Коментиран от #104

  • 100 тадд

    0 0 Отговор
    мноо ме съмнява ,че в седалката има и вграден катапулт...
  • 101 BMW fen

    0 1 Отговор
    Mercedesat e strahoten,no kato izlezne novoto pokolenie na 7er prez 2015g, 6te e mnogo po-dobra i krasiva!!!

    Коментиран от #103

  • 102 гост

    1 0 Отговор

    До коментар #74 от "ТРОШАЧА":

    Красив интериор скъпи материали лукс .класа .- Както се казва Никога не говори лошо за мерцедес ,защто то може един ден да се возиш в него пък било и то катафалка...
  • 103 ВИП АМГ

    1 0 Отговор

    До коментар #101 от "BMW fen":

    mechti mechti
  • 104 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 105 мвр

    0 1 Отговор
    мерцедес пак ще изгуби надпреварата
  • 106 Иван Иванов

    0 1 Отговор
    Хора само на мен ли ми се струва или тази кола наистина е нещо крива. И не разбирайте заоблените форми. А погледнете 1-вата, 4-тата и 5-тата снимка.
  • 107 дидо

    0 1 Отговор
    Тя е като предната бре !
    Само фарчетата са се сляли.....

    Коментиран от #108, #109

  • 108 niki

    0 0 Отговор

    До коментар #107 от "дидо":

    Dido,dido dalech si ot istinata za istinski avtomobili!
  • 109 дидо

    0 0 Отговор

    До коментар #107 от "дидо":

    Николайчо, не ме разбирай погрешно !
    Аз не съм против любимата ти марка ..... И аз ги харесвам, но просто съм градивно критичен ! И това задно предаване е отживелица !
    Виж 4-matic е по-добре.......ама там пък ако ти дефектира нещо ти е е...на в г.з с извинение!
  • 110 niki

    0 0 Отговор
    Vij sega avtomobilite sas zadno predavane sa majki avtomobili i ostavi tazi rabota che zadnoto predavane e otjivelica ne sluchaino to se izpolzva ot markite lideri na pazara kato BMW I Mercedes - Benz a tova che audi i Vw sa sas predno prevane izobshto ne moje da me nakara da si kupq podoben avomobil kato gi znam kakvi karuci sa.A pak da ne vzema da defektira neshto po dvigatelq ili skorostna kutiq che tova na tezi marki chesto im se sluchva togava remonta na audi a4 2000g ti izliza na cenata na 4-matic sistemata na model 2007!
  • 111 niki

    1 0 Отговор
    Za men audi e egtin klozet sas mnogo ama mnogo skapa poddrajka.

    Коментиран от #112

  • 112 дидо

    0 0 Отговор

    До коментар #111 от "niki":

    Ааааа....Ники....какво направи ?
    Изака се на хубавата статия !
    Пак започваме с обидите явно !

    Първо . Николайчо не всички Аудита са с предно предаване има и едни други модели, дето ако те барнат на пресечен терен в планината ще те направят смешко с този твой мъжки автомобил.

    Второ. Второ време е да се замислиш защо по-сериозните и по-големи модели вече на Мерцедес и БМВ са с двойно предаване !
    Тези щутотии дето ми ги лалаш за "задното" са много стара концепция на която и мина времето.До 1-2 години ще се убедиш в думите ми.
    И последната смешка която ти написа е мита за ремонта на предницата на А4-ката .Предната ми А4-ка беше на 5 години търкаляне из улиците на БГ в резултат на което имам сменен един горен носач на цена 50 лв.
    А ремонта на 4-матика нали знаеш колко е....?
    Колкото 2 цели Аудита.....хайде Честито !

    Коментиран от #113

  • 113 niki

    1 1 Отговор

    До коментар #112 от "дидо":

    Za planinata si ima djipove az sas kola ne hodq da planina zashtoto izmislenite niski audita sas guattro koeto do edna stepen e za parlama tochno na 20sm. snqg opira i si ostavash na sred planinata touarega opira vav golemite prespi pak ti shte me pravish smeshen sas guattroto si aide de a zimata sas zadnoto pri dobra guma i blokaj nqma nikakav problem taka che ze men kolata e bez znachenie s kakvo predavane shte e!Aide sas zdrave spirame da sporim!

    Коментиран от #114

  • 114 дидо

    0 0 Отговор

    До коментар #113 от "niki":

    Олелееее...ти направо ме разсмя от сърце приятелю !
    Говоря ти за асфалтов път в планината......Визирам много завои и динамика на автомобила.
    И друго ...вече и малките деца знаят, че макар и на сух път .. в завой двойното предаване в пъти превъзхожда смешните ти мъжки коли със "задно"
    Двойното предаване на суха настилка позволява много по-голяма скорост при влизане в завой...да не говорим за стабилност, ......каквато почти няма при "мъжките коли "
    Така , че със здраве и от мен !
    Между другото Мерцедеса е един великолепен и качествен автомобил. Ако се купува...задължително 4-матик !

    Коментиран от #116

  • 115 Nashio

    0 0 Отговор
    BMW & AUDI духат супатаааааа :) :) :) Мерцедеса ги хвърли в оркестъра - сега и след 10 години няма да могат да догонят този модел :)
  • 116 niki

    0 0 Отговор

    До коментар #114 от "дидо":

    Za men kato shte e 4x4 neka e djip audi sam imal vednaj poveche dori i vav saitovete za avtomobili ne si pravq truda da gi gledam imam i poznati koito ne sa osobenno gordi che sa sobstvenici na takav avtomobil ot men tolkova.az sam sas razlichno mislene i vkus ot teb!
  • 117 ich

    0 0 Отговор
    не знам какво имате предвид под пропорции но искам да ви спомена че тенденциите са в скъсяване на задната част на автомобила и изтегляне на предната част, naблюдава се и при BMW и при AUDI. сега за S-class - и преди 98 и 1000 години по късно Mercedes-Benz ще е номер 1. не случайно всичко се сравнява с тази марка мерцедеса на това мерцедеса на онова. Този лимозина е доказателство за моща на този автомобилен гигант, пред който всички се прекланят. не казвам че др. германски конкуренти не са добри, но в сравнение с S-class за съжаление бледнеят.
  • 118 Петър Петков

    0 0 Отговор
    Чета ви коментарите и се чудя, как може да се пишат такива простотий!? Кой как щял да влиза в завоите с по-висока скорост като бил с 4х4 и още други глупости.. Ей, смешници, тук говорим за Мерцедес, което означава стил, класа, комфорт...не говорим за спортни автомобили или за вседеходи. Лично аз карам S-класа, и мога да ви кажа, че това е един прекрасен автомобил. Сменил съм доста марки и модели автомобили, но с този разбрах кое е истински автомобил. Още с хващането да дръжката за отваряне на вратата се вижда, че това не е еднодневка-това е традиция и както вече ви казах-стил, класа, комфорт... Пожелавам на всеки от вас, да усети удоволствието което предлага този уникален автомобил. И да не забравяме-на света има две марки автомобили-Мерцедес и всички останали.