Last news in Fakti

16 Ноември, 2021 09:42 5 094 10

Нереална машина на времето беше показана на тунинг шоуто SEMA

  • sema-
  • delorean-
  • завръщане в бъдещето
Нереална машина на времето беше показана на тунинг шоуто SEMA - 1

Автомобилът е единствен по рода си в света. Екземплярът DeLorean DMC-12 е като този от култовата трилогия "Завръщане в бъдещето", но не съвсем. Често тези коли са модифицирани, за да изглеждат "кинематографични", но собственикът на точно тази избира съвсем различен път.

Нереална машина на времето беше показана на тунинг шоуто SEMA

Той не оставя колата, нито в стоково състояние, нито под формата на герой от автомобилния филм. И по принцип от оригиналния DeLorean е останал само познатия силует.

Нереална машина на времето беше показана на тунинг шоуто SEMA

Проектът се основава на визията на Khizil Salim, който е концептуален художник. Този млад човек (23 години) работи за EA Ghost Games и превръща обикновените коли във футуристични звезди от онлайн игри.

Нереална машина на времето беше показана на тунинг шоуто SEMA

И така, Khyzyl изобразява неговото виждане по темата DeLorean и ни показва каква трябва да бъде колата според него, а тунинг студиото Salvage to Savage въплъщава идеята му в метъл.

Нереална машина на времето беше показана на тунинг шоуто SEMA

В допълнение към комплекта за тяло, вдъхновен от Liberty Walk, машината на времето получава 5.2-литров двигател GM LS V8 с два турбокомпресора Garrett, висящи под задната броня. Според нас се е получило нещо много диво, нестандартно и смело.

Нереална машина на времето беше показана на тунинг шоуто SEMA


Поставете оценка:
Оценка 3.6 от 14 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 6775

    20 1 Отговор
    "..а тунинг студиото Salvage to Savage въплъщава идеята му в метЪл..."

    Браво, Радо! Направо да откръшиш :D

    Коментиран от #6

  • 2 zeus

    21 1 Отговор
    Или аз съм сляп, или компресора от последната снимка просто си виси като моден аксесоар, не виждам студената му част да е вързана някъде.

    Коментиран от #3, #5

  • 3 МодерХипстър

    14 0 Отговор

    До коментар #2 от "zeus":

    предполагам си прав, може да са търсили някакъв звуков ефект просто, а не функционалност. В днешно време не се влага много умисъл, колкото по-малко е умисъла толкова повече е хипстърско - т.е. модерно в превод )
  • 4 всъщност

    2 2 Отговор
    ГОТИНО!
  • 5 погледни пак

    9 1 Отговор

    До коментар #2 от "zeus":

    от студената част тръгва нагоре гофриран черен маркуч към двигателя, видно от отвора в защитната кутия . Друг е въпроса, че местото на турбото изобщо не бива да е там.

    Коментиран от #7

  • 6 Синдикат на Ало Измамниците

    9 0 Отговор

    До коментар #1 от "6775":

    Толкова си може момчето! Нищо, че по името му са писали "автор". Остава си жалък преписвач, даже не му идва на акъла, поне да провери за елементарни грешки.
  • 7 един от стадото

    1 4 Отговор

    До коментар #5 от "погледни пак":

    нищо не тръгва. Само вятър и мъгла. Дори ушерения фланец на студеното Фи се вижда и някаква кутия зад него. Иначе звуците от този буризан ще огласят цялата околия, и не знам как ще покрие нормите за шум. Като дърворезачка Дружба от Коми сигурно
  • 8 желяз каменноff

    1 2 Отговор
    суперско возило
  • 9 Ха ха

    2 4 Отговор
    Няма такава цигания!
  • 10 YAMAHA

    1 0 Отговор
    Мен ми харесва. Добре изглежда. Бих желал една такава а може и стокова. Чу ли дядо коледаааа