Last news in Fakti

9 Декември, 2021 11:08 3 609 7

Новата „тройка“ на BMW е електрическа

  • bmw-
  • 3 series-
  • i3-
  • i3 sedan-
  • i4

Запознайте се с i3 Sedan

Последното поколение на BMW 3 Series G20 бе представено през 2018 година и след като през изминалата 2021 година по-голямата част от моделите на марката получиха фейслифт, то не бе трудно да отгатнем, че и „тройката“ също ще получи някои стилистични промени.

Оказва се, че освен променени брони и светлини, BMW 3 Series ще се представи в изцяло нова електрическа светлина. Патентни снимки от Китай показват обновената „трета серия“ на ток, носеща името i3 Sedan.

Новата „тройка“ на BMW е електрическа

Тя се отличава от стандартния модел с плътни „бъбреци“, различни джанти и променен дифузьор на задната броня, без отвори за ауспуховите накрайници. Промените спрямо модела преди фейслифта се изразяват в нов дизайн на фаровете и стоповете, както и нови брони.

Новата „тройка“ на BMW е електрическа

За съжаление все още не се разкрива никаква информация за задвижването на електрическия модел, но най-вероятно то ще е подобно на това при i4, което означава, че ще очакваме още една електрическа „М-ка“.


Поставете оценка:
Оценка 3.5 от 8 гласа.



Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Тя хубаво електрическа, ама

    14 5 Отговор
    С този скъп ток… Пък и почнаха да го спират, поради недастиг… та, да не закъса на баира тази тройка…

    Коментиран от #6

  • 2 Venga

    14 10 Отговор
    На кой му е притрябвал тоя електрически тостер, дет и чеп за зеле не става от него?

    Коментиран от #4

  • 3 Jokera

    9 0 Отговор
    G20 е,G30 е 5-цата.И вие пишете авто новини...мани!
  • 4 7574

    10 7 Отговор

    До коментар #2 от "Venga":

    От теб като гледам също не става чеп за зеле, ама в бмв не те коментират

    Коментиран от #5

  • 5 Venga

    6 7 Отговор

    До коментар #4 от "7574":

    кух си като градинска лейка
  • 6 И по-скъп ще става тока

    5 4 Отговор

    До коментар #1 от "Тя хубаво електрическа, ама":

    Много по-скъп когато не пече слънце и не духа вятър, но много по-евтин, когато пекне слънце и има излишна енергия.

    Пазарът определя цената на токът, а печалбите определят инвестициите. Всеки който в момента губи пари от високата цена на тока, има възможност да си го произвежда сам на много по-ниска цена, когато вече слънце и ще го направи.

    Никой не може да го спре да си произвежда ток за собствено ползване, въпреки, че засега политиците си пазят монополистите и затрудняват споделянето на този ток с мрежата.

    Зарядните станции със своите батерии имат чудесната възможност да си произвеждат токът сами почти на безценица и да го продават с огромна печалба. Така че няма пречка за евтиното зареждане на електромобилите. Скъпият ток ще е за домакинствата.

    Коментиран от #7

  • 7 Gridserve UK

    1 2 Отговор

    До коментар #6 от "И по-скъп ще става тока":

    Да и това вече е реалност. Електростанциите на Gridserve и EnBW Hyperhub пълнят със 100% чист ток и то с мощности до 350-киловата на колонка. Който иска, намира начин. Другите само мрънкат.