Last news in Fakti

23 Декември, 2021 14:06 2 718 5

Дядо Коледа замени шейната с… Lancia Stratos (ВИДЕО)

  • коледа-
  • дядо коледа-
  • lancia-
  • stratos

Тази година подаръците ще дойдат по-бързо

Дядо Коледа замени шейната с… Lancia Stratos (ВИДЕО) - 1

Тази година Дядо Коледа влезе в ролята на рали състезател и замени шейната и елените с класическа Lancia Stratos, която да му помогне с разнасянето на подаръците по най-бързия начин.

Дядо Коледа замени шейната с… Lancia Stratos (ВИДЕО)

За съжаление не сме сигурни колко от подаръците ще пристигнат, съдейки по това, че голяма част от тях изпаднаха от тавана на колата още в началото. Все пак преминаване през вълшебен тунел в средата на клипа отново връща подаръците върху рали „шейната“ и Дядо Коледа спасява коледата на едно автомобилно семейство.

Дядо Коледа замени шейната с… Lancia Stratos (ВИДЕО)

Разбира се, видеото е рекламно и е качено в канала на Girardo & Co., които не за първи път правят видео в този стил.


Поставете оценка:
Оценка 3 от 8 гласа.



Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Джо

    4 5 Отговор
    Искам една шейничка Стратос с двигател Ферари...много искам,няма да върна и новите прототипи...и АлфаС4/8..
  • 2 Alfa Lancia Fiat

    6 11 Отговор
    А това отгоре сa резервни 4асти от който 6те има нугда по време на пътуването! Както всички от тази марка.🤪

    Коментиран от #3

  • 3 Asd

    4 2 Отговор

    До коментар #2 от "Alfa Lancia Fiat":

    Личи си колко имаш идея какво е Стратос… Щом го сравняваш с останалите автомобили от марката… И аз не харесвам италиянски, но има някои неща които е хубаво да се знаят, просто от човешка култура. Прочети малко за стратос, ограмоти се :)
  • 4 Lancista per Sempre

    7 2 Отговор
    Lancia Stratos - единственият автомобил в историята проектиран и създаден специфично за Рали! Абсурдно късата база, нелепо ниското тегло и ревящото туптящо V6 сърце от Ferrari Dino печелят на тази "Bambina" вечна слава - 3 последователни титли и всички с максимален брой точки и рекордни времена! Толкова е била бърза че чак става "неудобна" и FIAT я изваждат насила за да отворят път на тяхната бангия 131 във FIA Rallye Group 4 ...та той малкият Stratos до ден днешен си печели исторически състезания-възстановки при това срещу модерни WRC коли! Била е много напред от времето си! Тя все още изглежда като извънземно НЛО ...намя аналог! Не забравяйте че именно наследницата на Stratos - Lancia 037 е единстената кола със задно задвижване на колелата печелила Световната Титла в легендарната Rallye Group B като побеждава могъщото Quattro на AUDI превръщайки се в единствената кола със задно предаване побеждавала "Германското Чудовище"! Който каквото ще да говори за Lancia - 30 години след оттеглянето им от моторния спорт все още нито един производител или модел не е успял дори да достигне успеха на тази марка в Ралито ...никой няма и да успее! Завинаги ще си останат най-титулуваният автомобилен производител в историята на моторния спорт! FORZA LANCIA!

    Коментиран от #5

  • 5 Xa xa xa

    2 4 Отговор

    До коментар #4 от "Lancista per Sempre":

    Тези имат спечелени з ралита с един и същи пилот и то не италянец,неудобна тясна и адцки проблемна затова е легенда само в коледните филмчета.