Last news in Fakti

4 Януари, 2022 12:50 5 947 2

Колекция от британски ретро автомобили от 1950-1970 г. е намерена в изоставен хангар (ВИДЕО)

  • ретро автомобили-
  • великобритания-
  • изоставени суперколи
Колекция от британски ретро автомобили от 1950-1970 г. е намерена в изоставен хангар (ВИДЕО) - 1

В изоставен голям гараж беше открита доста интересна колекция от редки автомобили от марките Bentley, Aston Martin и др. Къде точно се намират находките, авторите на видеото не казват. Известно е само, че мястото е някъде във Великобритания. Но се предполага, че нещо лошо се е случило със собственика на тази колекция, защото автомобилите представляват изключителна ценност, но са в доста незавидно състояние.

Колекция от британски ретро автомобили от 1950-1970 г. е намерена в изоставен хангар (ВИДЕО)

Сред изоставените класики са открити Lotus, Porsche 911 и Porsche 356, Jaguar, Bentley, Triumph, AC, Aston Martin и Sunbeam-Talbot, както и рядък Wolseley II 18/85. Една от колите има стикер с надпис Tulpen Historic Rally 65 - рали за ретро автомобили, което се провежда в Холандия от 1948 г. Вижте повече за състоянието на автомобилите във видеото.


Поставете оценка:
Оценка 4.4 от 8 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Голф 2

    5 4 Отговор
    Една свястна кола не видях...............само британски таралясници , а вярно имаше Порше
  • 2 Плюшкин

    4 0 Отговор
    Това което се вижда е, че пораженията не са от времето и лошото съхраняване. Тия коли са били обрани яко за части и вероятно по други причини след което са станали скраб и нищо друго. Като марки са интересни, но като възстановяване не струват и пукната пара. Скъпо и с не оригинални части. Ще излезе златно и сигурно на пазара ще се намерят за колекционерите по подходящи екземпляри. Така че открили са една автоморга която е изоставена и нищо друго.