Last news in Fakti

10 Януари, 2022 16:48 2 658 5

Volvo не смята да се отказва от седаните и комбитата

  • volvo-
  • volkswagen-
  • s90-
  • v90

Шведите няма да се подведат по модата за SUV-та

Volvo не смята да се отказва от седаните и комбитата - 1

Както по-рано днес ви информирахме Volkswagen официално се отказа от седана Passat за Европа и моделът вече може да бъде поръчан единствено в комби вариант. През последните години много модели на различни производители бяха поразени от модата за SUV-та и някои модели останаха на заден план, докато пък други запазиха имената си, но също се „предадоха“ и се превърнаха в модерните кросоувъри.

Volvo не смята да се отказва от седаните и комбитата

От Volvo, обаче не смятат да се поддават на тази тенденция или поне не изцяло. Въпреки, че кросоувърите в гамата на шведите са най-продавани, те ще продължат да произвеждат седани и комбита и няма да се откажат от модели като S60 или пък V90.

Volvo не смята да се отказва от седаните и комбитата

Изпълнителният директор дори заяви в интервю пред Autocar, че тези модели дори ще станат по-апетитни за клиентите. Той допълни, че Volvo се нуждае от „по-ниски коли с конвенционален размер“. Въпреки това, шведите ще продължат да произвеждат и така популярните „джипове“, които носят основната печалба.


Поставете оценка:
Оценка 4.1 от 7 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Край

    10 6 Отговор
    Шведския седан S60 и най-пропорционалната и красива кола коята се прави в момента.

    Коментиран от #2

  • 2 Да ама

    2 4 Отговор

    До коментар #1 от "Край":

    S90 не заменям за никоя кола седан
  • 3 Vvvv

    3 3 Отговор
    Volvo извадиха невероятен дизайн последните години, отличаващи ги от всички други. Едно s90, v90, xc90 веднага изпъква от 100 други автомобила наоколо.
  • 4 Volvo for life

    1 1 Отговор
    Volvo извадиха невероятен дизайн последните години, отличаващи ги от всички други. Едно s90, v90, xc90 веднага изпъква от 100 други автомобила наоколо.
  • 5 ДА, АМА НЕ

    0 0 Отговор
    Харесвах Volvo до преди около двайсетина години, преди заигравката с Ford, а сега и с китайците! За огромно съжаление Volvo е всичко друго, но не и шведска фирма!!!