Last news in Fakti

18 Февруари, 2022 09:38 17 664

Как да си купим кола и да получим подарък от... чисто злато

  • ferratum-
  • заем до заплата-
  • кредит на вноски-
  • нов автомобил
Как да си купим кола и да получим подарък от... чисто злато - 1

Независимо от това, дали искате чисто нов автомобил или пък употребяван такъв, основна част от реализирането на тази идея е финансовият въпрос. Той е особено важен за средностатистическия българин, който (особено напоследък) може да разглежда заплатата си като хибриден автомобил - половината за бензин, а другата половина за ток.

Има обаче компании, работещи активно у нас, които могат да решат този проблем. Една такава е Ferratum и точно през месеца на любовта ви предлага златна възможност да се сдобиете с нова любов. Романтиците ще "тръгнат" в друга посока, но автомобилните фенове веднага ще си представят колата, която отдавна е мечтаната им любов.

Как да си купим кола и да получим подарък от... чисто злато

Именно Ferratum е компанията, която може да ви осигури сумата за кола или пък първоначалната вноска за чисто нов автомобил, при това финансирайки го с 0% оскъпяване. Да, точно така! Те предлагат 0% лихва за всеки първи кредит до заплата. Още по-интересното е, че десетима късметлии, които се възползват от продуктите на Ferratum до 3 април освен че ще се сдобият с мечтаната си автомобилна любов, могат и на лотариен принцип да получат впечатляващи подаръци, включително и чисто злато.

За целта трябва да вземете участие в кампанията им "24 карата любов", кандидатствайки за някой от продуктите им. Един такъв е идеален за старт при покупката на автомобил. Става дума за "Кредит на вноски" - взимаш 6 000 лева и ползваш изключително гъвкав срок на погасяване. Ferratum предлага и по-малък заем, наречен „Заем до заплата“, с който също можеш да си помогнеш при покупката на мечтания от теб автомобил. А ако това е твоят първи кредит при тях, ще получиш 0% лихва.

Как да си купим кола и да получим подарък от... чисто злато

За тези пари човек може да финансира изцяло покупката на автомобил, но ако пък иска чисто нов, те са идеални за първоначалната вноска. След това става значително по-лесно с погасяването на месечните вноски по лизинга. До 3 април, ако кандидатствате за "Кредит на вноски" или „Заем до заплата“ и въведете промокода FERRATUM24, можете да сте сред късметлиите, които ще спечелят и "златните" награди. А какви са те?

В края на кампанията "24 карата любов" на лотариен принцип ще бъдат изтеглени четирима души, които ще получат по едно десетграмово златно кюлче. Останалите също ще се сдобият с атрактивни награди като СПА уикенд за двама в Сандански или безвъзмезден кредит на стойност до 6000 лв. На това му се вика „месец на любовта“ – безлихвен първи кредит, скъпоценни награди и възможност за сдобиване с още по-скъпоценната мечтана кола.

И това не е всичко. Освен кюлчетата от чисто злато, наградите за т.нар. безвъзмездни кредити съвсем не са за подценяване. Все пак, съгласете се, че рядко кредитни компании опрощават кредити, при това на стойност до 6000 лв.

Как да си купим кола и да получим подарък от... чисто злато