Last news in Fakti

18 Март, 2022 17:15 4 332 12

Лимитирана серия Audi RS6+ се хвали със 700 конски сили

  • audi-
  • abt-
  • тунинг-
  • rs6

ABT показа последния си проект на базата на семейнoто комби

Лимитирана серия Audi RS6+ се хвали със 700 конски сили - 1

Тунинг компанията ABT показа поредния си пакет за спортното комби Audi RS6, като този път той е лимитиран до 25 броя и се съсредоточава както върху визията на колата, така и към нейните показатели. Audi RS6+ Limited Edition може да се похвали с мощност от 700 конски сили, както и агресивна визия благодарение на доработките на специалистите от германското студио.

Външно можем да отличим модела по карбоновите елементи върху предната броня, решетката, сплитера под бронята, праговете, калниците, огледалата, спойлерът над багажника, както и дифузьорът в задната част. Джантите са с размер от 22 цола отпред и отзад, а нова изпускателна система завършва с четири 102мм кръгли накрайници.

Лимитирана серия Audi RS6+ се хвали със 700 конски сили

Под капака работи познатият ни 4.0-литров бензинов осмак с две турбини, който е получил подобрение от 100 конски сили и близо 80 нютон метра. От ABT не споменават как това е подобрило времената от 0 до 100км/ч, но в заводски вариант, RS6 ускорява от 0 до 100км/ч в рамките на 3.5 секунди преди да достигне максимална скорост от 305км/ч.


Поставете оценка:
Оценка 3.9 от 12 гласа.



Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 п к п

    13 5 Отговор
    скоро всички ще сте оди пеш
  • 2 Ауди

    13 11 Отговор
    Е номер 1
  • 3 Така де и

    9 2 Отговор
    Турбото консуматив както при шлепа долу на бмв
  • 4 мм84

    5 18 Отговор
    M5 CS харесва това. Ще го разцепи по всички параграфи.

    Коментиран от #11

  • 5 Лично мнение

    21 4 Отговор
    За мен това е най-красивото комби ,което може и да ти вдигне адреналина.
  • 6 Антон

    9 5 Отговор
    Кажете ми азиатския аналог на този автомобил. Искам японска кола , ама не евтина тенекия за разнос на пици и бургери. Искам нещо японско с поне 600 фабрични коня, на което мога да пътувам със семесйтвото си в пълен лукс и комфорт.

    Коментиран от #8

  • 7 тоз

    0 0 Отговор
    Най -сетне красиви огледала -не никелирани боклуци.
  • 8 мм84

    2 16 Отговор

    До коментар #6 от "Антон":

    Какъв комфорт в рс6 има според теб? Ако искаш лукс и комфорт си купуваш лимузина, а не селско комби. Ако искаш азиатско - Лексус, Генезис са добри аналози на немските лимузини. Рс6 е най-безмислената кола - спортно комби. Ами те комбитата просто не са спортни, поради ред причини, включително и аеродинамични такива. Не случайно рс6 винаги е най-посредствения от трите немски марки, когато ги изкарат на писта.

    Коментиран от #9, #12

  • 9 георги

    5 3 Отговор

    До коментар #8 от "мм84":

    Ти колко си прост и комплексиран :D
  • 10 ВикиЛексъсВарна

    4 5 Отговор
    Всичко хубава ама - 400 000 - четиристотин хиляди лева за Ауди Комби - кой ще ги даде??? ....пък отделен въпрос разхода в реални условия от 20 литра бензин минимум 98 октана от 3.30 лв. литъра....
  • 11 Steks

    6 1 Отговор

    До коментар #4 от "мм84":

    Най вече на мокро и сняг нали … да да знам че и бемвето е 4х4 ама наиш кога тоз екс драйв ще стигне куатрото баш никога
  • 12 Антон

    5 0 Отговор

    До коментар #8 от "мм84":

    Леле, да сравняваш хюндай с ауди . Всъщност защо все в тази насока са сравненията, защо ауди не се сравняват с хюндай. Всеки иска да се мери с едни от най-добрите, а ен с посредствените.
    Лексус лс, недей че ме напушва смях. Автомобил се опитва да конкурира еталоните в луксозния клас. Почти никакви продажби. Едва ли знаеш, ама ще те светна - нови модели ЛС и ЕС няма да има, не могат да издържат на конкуренцията, няма достатъчно продажби, които да оправдаят съществуването на подобни недоразувмния. Ако не вярваш, ходи до представителство и питай кога ще излиза нов ЛС или ЕС. Няма да има! Тотален упадък на японското автомобилостроене