Last news in Fakti

5 Април, 2022 11:20 2 906 3

Най-новото Lamborghini пристига след една седмица

  • lamborghini-
  • huracan-
  • aventador-
  • sian

Представянето ще се състои на 12 април

Най-новото Lamborghini пристига след една седмица - 1

Lamborghini загатна за представянето на нов модел, който ще се присъедини към настоящата гама на марката още през следващата седмица. Снимка на която се вижда задният капак потвърждава, че това ще бъде автомобил, оборудван с V10 двигател, най-вероятно нова версия на Huracan.

Според онлайн догадки, новият модел ще бъде нова наточена версия на модела представен през 2014 година. Други предположения пък ни замислят дали това няма да е офроуд версията на модела, която папараци засичат по пътищата през последните години. Подобно на Safari моделите на Porsche се очаква италианският производител да покаже повдигната версия на спортното купе с по-големи гуми, раздувки на калниците и гуми за всякакви терени.

Не е изключено на 12 април да видим и малко по-сдържана версия на най-бързия Huracan STO. Със сигурност знаем, че до края на годината ще видим още поне два нови модела на марката, един от които ще бъде наследникът на Aventador с хибриден V12.


Поставете оценка:
Оценка 2.8 от 8 гласа.



Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Lambo

    5 1 Отговор
    Най-новото Ламборгини вероятно ще е нов боди кит и нови настройки на двигателя, с възможност за RWD. От 2014 с Huracan правят само това - LP610-4, LP580-2, Performante, EVO, STO, Super Trofeo.
  • 2 бай селю със скъсан цървул

    6 0 Отговор
    търча да го купувам!

    Коментиран от #3

  • 3 ББ от Банкя

    2 1 Отговор

    До коментар #2 от "бай селю със скъсан цървул":

    Немаш шанс, мое е, само не знам дали ше моем си сгънем шкамбака у тоя леген