Last news in Fakti

3 Май, 2022 13:31 7 255 13

Chevrolet представи младежки спортен кросоувър на цената на Dacia Duster

  • chevrolet-
  • tracker-
  • rs
Chevrolet представи младежки спортен кросоувър на цената на Dacia Duster - 1

Кросоувърът Chevrolet Tracker 2022 получи най-атрактивната си версия RS. Той ще влезе в продажба през май и ще струва около 20 000 долара (37 000 лв). Информацията за модела беше разсекретена на официалния уебсайт на Chevrolet. За сравнение - у нас Dacia Duster стартира от 34 620 лв.

Основната характеристика на Chevrolet Tracker RS ​​е скрита под капака. Младежкият кросоувър разполага с нов 1.5-литров бензинов турбо двигател с мощност 184 к.с. и максимален въртящ момент 250 Нм.

Chevrolet представи младежки спортен кросоувър на цената на Dacia Duster

В ролята на трансмисия е безстепенен вариатор, а ускорението от място до 100 км/ч отнема 7.8 секунди. Постижението е със секунда по-бързо от това на стандартния кросоувър, без RS в моделното си обозначение, който е оборудван с 1.3-литров бензинов мотор с мощност 163 конски сили.

Задвижването и на младежката RS версия остава само отпред. Новият Chevrolet Tracker RS ​​може да се отличи по специална радиаторна решетка и черен хромиран декор. Освен това 18-цоловите лети джанти са стандартни.

Chevrolet представи младежки спортен кросоувър на цената на Dacia Duster

В купето промените са по-значителни. Версията RS има цифрово арматурно табло и увеличен 10.25-инчов дисплей на мултимедийната система. Освен това кросоувърът има нов скоростен лост и електронна ръчна спирачка.

В салона са налични и вложки от изкуствена кожа и въглеродни влакна, разредени с контрастно ярко червено пространство. Опциите включват климатичен контрол и камера за задно виждане. Производството на кросоувъра ще бъде установено в Китай, откъдето идва и ниската цена на модела.

Chevrolet представи младежки спортен кросоувър на цената на Dacia Duster

Chevrolet представи младежки спортен кросоувър на цената на Dacia Duster


Поставете оценка:
Оценка 4.3 от 23 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Ситрошен

    23 18 Отговор
    И двете не са цвете за мирисане, но по-добре Шевролет от Дачия Задръстер

    Коментиран от #4, #7

  • 2 Дфен

    16 18 Отговор
    Всички искат да са като дачия и всички френски коли дори и ауди оо..
  • 3 сащ

    24 2 Отговор
    да де ама само в Америка, у нас нъцки
  • 4 не е сигурно

    19 23 Отговор

    До коментар #1 от "Ситрошен":

    На дачията частите и се правят тук, на близо. А тоя китайски таралясник с американска собственост по документи, утре не е ясно ще има ли части за него или не, най-малкото щото всичко е купено. Отвъд океана ако ги питаш, сигурно не са чували за такова недоразумение, а и кой знае утре дали няма да продадат фирмата на някой. И да мъкнеш части от Китай е безумие, няма гаранция че винаги ще ги има.

    Коментиран от #5, #13

  • 5 Ситрошен

    13 3 Отговор

    До коментар #4 от "не е сигурно":

    Работя в производството за нови части на чисто нови автомобили. Не ми ги разправяй тия, че там се правило еди какво си, защото го знам от първа ръка. В Румъния се сглобява, всичко останало се прави в Пакистан, Китай, Мексико, Индия, Тайван и т.н.

    Коментиран от #8, #10

  • 6 Мене гъзарията ме тресе

    7 9 Отговор
    Карам само G-класа
  • 7 сектант

    16 14 Отговор

    До коментар #1 от "Ситрошен":

    Много хора са се опитвали да направят по-добра кола от Дачия Дъстър и много са се провалили също така.
  • 8 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 9 Васил

    14 11 Отговор
    Като гледам Шевролета е с класи над Дачия-та
  • 10 Незнам

    8 13 Отговор

    До коментар #5 от "Ситрошен":

    Какво работиш точно , но най вероятно метеш цеховете след края на смяната. Иначе щеше да знаеш че нито една част на дъстър не се прави в държави които си изброил. Правят се в Испания Франция Мароко Турция и в самата Румъния

    Коментиран от #11, #12

  • 11 Ситрошен

    5 5 Отговор

    До коментар #10 от "Незнам":

    Искаш ли да ти изкарам списъка с това колко неща доставяме за Дачия Дъстер от Китай и Индия ? Че да не се окаже половината кола. Айде навържете откъде идва евтината цена на Дачията - изненада ! Не е от труда на хората в Румъния и Мароко.
  • 12 хахахах

    7 0 Отговор

    До коментар #10 от "Незнам":

    Няма части за Дъстър които да се правят във Франция или Испания . Добре е да се знае това. Виж Мароко ,Китай и Танганайка са основните производители на частите . Самите румънци го казаха това.
    Новите им коли даже се правят в Мароко и Алжир
  • 13 Пробвай

    4 0 Отговор

    До коментар #4 от "не е сигурно":

    Пробвай да си намериш радиатор за колата, без значение каква е. Питай вносителя на частите откъде е радиатора.. Nissens, Behr Hella, Valeo, J Deus всички до един се правят в Китай.