Last news in Fakti

4 Май, 2022 13:34 6 690 8

Невероятно, но факт: Mercedes пуска спортен автомобил в стил G-Klasse

  • mercedes-benz-
  • g-klasse-
  • amg-
  • black eyed peas-
  • will.i.am

Необичайното купе е създадено в сътрудничество с лидера на The Black Eyed Peas, Уилям Адамс, известен още като will.i.am

Невероятно, но факт: Mercedes пуска спортен автомобил в стил G-Klasse - 1

Mercedes показа първите тийзъри на грандиозен проект, създаден с фронтмена на The Black Eyed Peas Уилям Адамс. Този музикант е известен под псевдонима will.i.am, а сега е и в ролята на сътрудник на марката AMG.

Премиерата на концептуалното купе ще се състои на 5 май, но още сега можем да разгледаме основните характеристики на тази разработка. Най-необичайното в тази кола е, че това е превозно средство от типа спорткар, но в стила на грубия всъдеход Gelendvagen.

В тийзърите се виждат характерните кръгли фарове в квадратна рамка, плоската горна част на предните калници и извисяващият се над тях капак. Има и нещо общо във формата на въздухозаборниците.

Невероятно, но факт: Mercedes пуска спортен автомобил в стил G-Klasse

А що се отнася до will.i.am, трябва да започнем с факта, че от септември 2021 г. музикантът е бранд посланик на марката Mercedes-AMG в областта на електрическите превозни средства.

В същото време, между другото, Mercedes вече показаха електрическия Gelendvagen . Е, в случая, като пълноправен автор на проекта на новата концепция е посочен рапърът, като дори вече има и сайт will.i.AMG.

Невероятно, но факт: Mercedes пуска спортен автомобил в стил G-Klasse

Към момента циркулират четири версии за това какъв безпрецедентен звяр стои пред нас. Първо: това е чисто експериментална разработка, създадена само за изложби. Второ, този проект предвижда следващото поколение на AMG GT. Трето, това е първият поглед към бъдещото купе E-Klasse. Четвърто: това ще бъде новото AMG GT купе с четири врати.

Идеята за офроуд купе с ъгловати форми и кръгли фарове напомня на Project Maybach , представен миналия декември . Тази концепция също е създадена в сътрудничество със знаменитост - Върджил Абло, творчески директор на Louis Vuitton, който почина внезапно малко преди премиерата на тази разработка.


Поставете оценка:
Оценка 3.6 от 11 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 ДеБераст

    12 5 Отговор
    Страотен дизайн отпред са го докарали да прилича на вършавата на дядо ми

    Коментиран от #3

  • 2 Абе

    3 0 Отговор
    Що се излагате, от тези снимки тип мрак аз нищо не мога да разбера.
  • 3 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 4 ОБЕКТИВНИЯ

    4 2 Отговор
    Много знаещи провинциялистите, вЪршавата на дЕдо ми , каруцата на комшията и др. "G" класата е супер, както и Нисан Патрул! Иначе "приказки" от РАЗБИРАЧИ много.

    Коментиран от #7

  • 5 Samo Levski

    2 3 Отговор
    Е по грозно нещо от това нема...и не ми махайте коментара 👍
  • 6 Samo Levski

    1 2 Отговор
    Жалки са тея смешковци от Бенца ..опитват се да правят копие на BENTLY с тея смешни фарчета ...ама нема как да стане ще си остане дървен и прехвален като Гегата Бентлито си е Бентли ...смешковци ...айде обратно в кочинк....а😉

    Коментиран от #8

  • 7 Samo Levski

    2 3 Отговор

    До коментар #4 от "ОБЕКТИВНИЯ":

    Ти па големио Софиянец ...дървен и скучен като G Класата ей това сте всички фенчета на тоя смешен уж джип в кавички ...Истинския джип е един и това е RANGE ROVER ИМПЕРАТОРА айде сега посучете уригнете се и Лека нощ дечица 😉👍✌
  • 8 Този коментар е премахнат от модератор.