Last news in Fakti

8 Юли, 2022 10:51 3 641 3

Suzuki Jimny вече и с пет врати

  • suzuki-
  • jimny-
  • пет врати
Suzuki Jimny вече и с пет врати - 1

Suzuki Jimny е на път да стане малко по-голям и да се сдобие с допълнителен чифт врати. В този вид всъдеходът е заснет по време на пътни тестове в Европа. Въпреки че колата е покрита с камуфлаж е видно, че Jimny с пет врати няма да се различава от версията с три врати, с изключение на дължината и допълнителните врати, разбира се. Фотографът, направил тези кадри, изчислява, че междуосието на новата версия е с около 30 сантиметра по-дълго от това на сегашния модел. Широчината и височината не са променени.

Suzuki Jimny вече и с пет врати

Друга интересна бележка от фотографа е, че колата се е движела безшумно. Това предполага, че Jimny ще получи хибридно задвижване. Според слуховете Suzuki планира да нарече този модел Jimny Long (дълъг), а колата ще струва 300 000 йени (евро) повече от версията с три врати, което всъщност не е толкова много. Премиерата на новата версия на Suzuki Jimny трябва да се състои преди края на годината. Очаква се да влезе в продажба в Европа през 2023 г.


Поставете оценка:
Оценка 3.1 от 14 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Джуган

    10 1 Отговор
    Има потенциал, особено с малко повече въртящ момент
  • 2 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 3 Кибика

    6 2 Отговор
    Мини Гега