Last news in Fakti

18 Август, 2022 11:13 4 428 13

VW Golf R със смачкан покрив, забелязан в трафика, сякаш нищо не се е случило

  • volkswagen-
  • golf r-
  • инцидент
VW Golf R със смачкан покрив, забелязан в трафика, сякаш нищо не се е случило - 1

Когато мислите, че сте видели всичко, тази снимка идва, за да ни напомни, че животът все още може да ни изненадва от време на време. Може да се каже, че този Golf R от предишното поколение е имал и по-добри дни, тъй като сега, най-малко видимостта назад е до голяма степен възпрепятствана от смачкания покрив.

Любопитни сме да разберем какво се е случило с хотхеча, тъй като долната страна на автомобила изглежда непокътната. Каквото и да се е объркало, колата изглежда в добро механично състояние. Е, с изключение на тавана.

С изключение на огънатите колони и смачкания покрив, компактната кола изглежда недокосната, въпреки че не можем да видим дали е претърпяла някаква повреда отпред. Колата е забелязана по улиците на Барселона в Испания. Може да се каже, че който и да е бил зад волана на това VW, вероятно се надява, че няма да попадне на полицейски патрул.

Въпреки че всички можем да се съгласим, че би било хубаво да има ново Scirocco купе в портфолиото на VW, това не е начинът да се направи. Връщането на колата във форма ще струва доста пари, тъй като предполагаме, че някои от въздушните възглавници са се отворили, когато покривът се е превърнал в голямо парче метално оригами.

Да се ​​​​надяваме, че този Golf R ще бъде спасен, въпреки че с основание можем да се тревожим за структурната твърдост на каросерията след инцидента. От вероятните сценарии, за които можем да се сетим, най-вероятно дърво е паднало върху покрива на колата.


Поставете оценка:
Оценка 4.1 от 8 гласа.



Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 така е

    6 6 Отговор
    Сигурно е бил руснак в Испания.Има много руски клипове, как карат коли в Русия в много по-деформирано състояние.
  • 2 Taka така

    10 1 Отговор
    Ей какви хора бре, полицаи та полицаи и какво по куриер ли да го прати до сервиза? Щом дтраничните огледала са здрави може да се вози до поправката. Но написледък забелязвам, че доста хора из европата взеха да приличат на немците Не винаги е повод за гордост да бъдеш клюкар

    Коментиран от #7

  • 3 Дедо ви

    17 0 Отговор
    Нищо му няма, "насажда" му се здрав таван китче боица, и два ноФ Фнос, на 80000 км......
  • 4 адаша

    14 3 Отговор
    Куиз. Колата е голф. Удара е от винкел. От кой град е снимката?

    Коментиран от #6

  • 5 Град Козлодуй пидираз

    10 0 Отговор
    Нещо е паднало на покрива и го придвижва до сервиза, какво чудно има. Реално колата надолу си е окей.
  • 6 Жокера

    13 0 Отговор

    До коментар #4 от "адаша":

    От Перник. Кара я към Горублене, едно китче и е готова. Има ли други въпроси в куизчето?
  • 7 Про100 100

    6 1 Отговор

    До коментар #2 от "Taka така":

    За куриер не знам, но има репатрак.... В много държави в Европа дори гумата не можеш сам да си смениш. Някой трябва да носи отговорността за всеки един ремонт по колата.
  • 8 Бият ме с 200

    0 1 Отговор
    А върху моята джипка кога ще падне нещо тежко и голямо ?
  • 9 голямо писане

    5 1 Отговор
    и големи размисли и страсти от смешните Фкти.бг. От бирена капачка ще направят новина за да им цъкате на рекламите и да влиза свеж кеш.И какво като го спре полиция едно нищо колата е в движение нали човека трябва да е закара до сервиз.

    Коментиран от #10

  • 10 Про100 100

    3 3 Отговор

    До коментар #9 от "голямо писане":

    Я се пробвай да направиш това упражнение в Копенхаген или Лондон! 😀😀😀 Обзалаганията са за колко минути ще те окошарят... На Ибиса са ме спирали заради мека гума. Чист късмет е че не е срещнал полиция. Испанците също не биха му простили.

    Коментиран от #12

  • 11 ДЪЛБОКО ВИЖДАЩ

    3 2 Отговор
    Може да е паднал тежък предмет,като шкафа на банкянския финансист върху покрива.ако бе дърво щеше да има счупване на стъкла!
  • 12 няма какво да се обзалагаш

    3 0 Отговор

    До коментар #10 от "Про100 100":

    Преди 12г.в Прага страничен удър не много силен двете врати бяха смачкани заедно с гредата колата си е закарахме на ход до сервиз без проблем.Преди 5-6г.в Лондон удър отзад с леки поражения мигачите работеха иначе нямаше да ни пуснат пак си е закарахме на ход.Теб са те спирали за мека гума, а мен ме спират за да ми проверят документите или пък да ми кажат, че единият фар не свети и да си сменя крушката.😁На това се казва предписание или забележка ако искаш.Да си отстраниш проблема по-най бърз начин или веднага ако е възможно.
  • 13 Този коментар е премахнат от модератор.