Last news in Fakti

19 Август, 2022 12:05 1 598 0

Автосалонът в Женева бе отменен… отново

  • автосалон-
  • женева-
  • автосалон женева-
  • катар-
  • автомобилно изложение

Организаторите ще се съсредоточат върху изложението в Катар в края на 2023 година

Автосалонът в Женева бе отменен… отново - 1

Организаторите на автомобилния салон в Женева обявиха, че 2023 година също няма да е късметлийска за едно от най-популярните автомобилни събития в целия свят. По план изложението трябваше да започне на 14 февруари и да продължи до 19 февруари, след като последното подобно събитие в швейцарския град се проведе през 2019 година. Причините за отмяната на събитието са свързани със световната геополитическа обстановка, икономиката и рискът от завръщане на пандемията от коронавирус.

Автосалонът в Женева бе отменен… отново

Все пак организаторите работят върху друг проект и обещават да подготвят първото по рода си събитие в Катар в края на 2023 година. През изминалата година те обявиха, че заедно със салона в Женева, те ще организират и такъв в Доха, който ще се състои през ноември.

Автосалонът в Женева бе отменен… отново

„Сега сме напълно фокусирани върху организирането на GIMS в Доха и очакваме скоро да потвърдим датите и формата на това новаторско събитие с нашите партньори в Катарския туризъм“," разкри Сандро Мескита, изпълнителен директор на Международното автомобилно изложение в Женева.


Поставете оценка:
Оценка 4.2 от 5 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА