Last news in Fakti

7 Септември, 2022 10:47 3 252 1

Китайското X7 изненада със способностите си извън пътя (ВИДЕО)

  • bmw-
  • x7-
  • li auto-
  • l9

Li Auto L9 бе подложено на тестове във всякакви условия

Китайското X7 изненада със способностите си извън пътя (ВИДЕО) - 1

През юни месец тази година, сравнително новата китайска компания Li Auto представи голям всъдеход с името L9, чийто форми и пропорции приличат изключително много на BMW X7. Без изненада, „джипът“ бързо получи названието „китайското Х7“, а сега местен ютубър ни представя задълбочен тест на всякакви терени при различни метеорологични условия.

Китайското X7 изненада със способностите си извън пътя (ВИДЕО)

Във видеото можем да видим как се справя всъдеходът на асфалт, макар това да не е дисциплина в която очакваме някакво разочарование, но също така виждаме и популярната дисциплина наречена „лосов тест“, която „джипът“ преминава с лекота. За съжаление, водещият не споменава с каква скорост се случва това.

Китайското X7 изненада със способностите си извън пътя (ВИДЕО)

Въпреки, че не е създаден за калта и едва ли много хора ще се осмелят да влязат в офроуд трасета с него, L9 изненадва с възможностите си по калните пътеки и големите локви. Задвижването се осигурява от 1.5-литров бензинов двигател и два електромотора, които осигуряват максимална мощност от 440 конски сили. Батерията е с капацитет от 44.5кВч и издържа до 180 километра с едно зареждане.


Поставете оценка:
Оценка 3.6 от 8 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Моля

    0 0 Отговор
    Не ме занимавай с глупости