Last news in Fakti

14 Ноември, 2022 10:12 13 381 2

Люис Хамилтън зад волана на екстремния всъдеход Grenadier, който се продава и у нас

  • ineos-
  • grenadier-
  • люис хамилтън

INEOS Grenadier получи одобрението на сър Люис Хамилтън

Люис Хамилтън зад волана на екстремния всъдеход Grenadier, който се продава и у нас - 1

Председателят на INEOS сър Джим Ратклиф седна на пасажерското място, докато сър Люис Хамилтън пое волана. В видеоклипчето, което ви показваме по-долу може да се проследи как седемкратният световен шампион от Формула 1 шофира Grenadier по разнообразен терен на асфалт и офроуд.

Сър Люис Хамилтън споделя: „Наистина се наслаждавам да управлявам този автомобил. Той е изключително удобен, особено като се имат предвид сериозните неравности, през които се спускахме... на практика изобщо не друса през цялото трасе. Сцеплението му е огромна изненада за мен.“

Люис Хамилтън зад волана на екстремния всъдеход Grenadier, който се продава и у нас

Сър Джим добавя: „Разработихме Grenadier за добро офроуд представяне, но нямахме идея, че ще се окаже чак толкова добър на асфалт. Определено мога да кажа, че никой досега не го е управлявал по начина, по който го направи Люис.“

Grenadier е преминал около 1.8 милиона километра в екстремни изпитания и разработване на места като Долината на смъртта в САЩ, дюните на Близкия Изток, Арктическия кръг и прословутата планина Шьокъл в Австрия.

Люис Хамилтън зад волана на екстремния всъдеход Grenadier, който се продава и у нас

Приспособен към всякакви условия, Grenadier е 4X4 автомобил, проектиран и произведен по световни стандарти. Всички негови модели са снабдени с шаси със стълбовидна рама в затворени секции, постоянно задвижване на четирите колела, двускоростна разпределителна кутия и централно заключване на диференциала.

Тази кола се продава и у нас, като вече се приемат поръчки за Grenadier и той е във фаза на производство. Вижте и нашето първо "докосване" до тези нестандартни всъдеходи, а ето и видеото с Люис Хамилтън.


Поставете оценка:
Оценка 3.9 от 16 гласа.



Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Класика

    15 2 Отговор
    Като оставим настрана печката мрънкало...., така се прави джип!!!! И не мога да разбера,а всъщност мога!!!! Новите" леви" нападнали света не търпят нищо хубаво и внедрените " леви" в ръководството побързаха да го зачеркнат за да не пострекава главите на хората кое е хубаво!.. но има независими фирми борещи се срещу меките китки и дори вече печелят от това с успех!
  • 2 И КОЙ ТЪП

    2 0 Отговор
    КОМПЛЕКСИРАН КРАДЕЦ ГЕРБЕРАСТ СИ Е ПОРЪЧАЛ ТОЗИ СУПЕР ОФРОУД АВТОМОБИЛ?! НЕМОЙ СТАНА ПО УМЕН! НЕ МОЙ СТАНА ПО ЧОВЕЧЕН! ....