Last news in Fakti

18 Ноември, 2022 10:44 2 540 3

Volkswagen обяви важни новини за бъдещето на Golf

  • vw-
  • volkswagen-
  • golf-
  • id.3

Девето поколение на модела ще има

Volkswagen обяви важни новини за бъдещето на Golf  - 1

По-рано тази година от Volkswagen съобщиха, че бъдещето на Golf не е сигурно и разработката на деветото поколение на модела все още не е започнала. Комбинацията от строги мерки за автомобилите с ДВГ и плановете за електрификация поставиха бъдещето на популярния модел на картата, но ето, че от Volkswagen вече са взели крайно решение.

Volkswagen обяви важни новини за бъдещето на Golf

Ново поколение на хечбека ще има и то ще се появи през следващите години, но не и в типичната си форма. От Volkswagen обясниха, че новият Golf ще бъде характеризиран повече като Golf Plus и ще се позиционира под електрическия ID.3.

Volkswagen обяви важни новини за бъдещето на Golf

Всъщност именно ID.3 се очакваше да наследи Golf и ако всичко върви по план, то изглежда от Volkswagen искат да отделят двата модела, като поставят ID.3 в по-горния сегмент.


Поставете оценка:
Оценка 2.8 от 5 гласа.



Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Смех

    10 2 Отговор
    А бе спомняте ли си преди едно 10-15 години българските афтожурналя наричаха Голфа Кралят и Императорът.
  • 2 Никито уе

    12 0 Отговор
    Ако го направят електрически, ще стане вътрешен канибализъм. Явно фалве им е приоритет електричките, и жертват от към качество гоуфо. Гоуфо не е лоша кола, даже е иделната среда. Само тия дето го карат, някой от тях, му вадят лош имидж, щот си мислят че карат ф1 булит, със 10 лепенки на капака, гърне да дуе и т.н. Но да гледаме с рабиране и съчувствие, щот всеки е бил млад и 1ви на светофара :)
  • 3 Дфен

    4 1 Отговор
    Новото ще бъде нова миризма в салона.