Last news in Fakti

8 Декември, 2022 13:03 3 384 3

Renault интегрира безплатно Waze в стандартната мултимедия

  • renault-
  • waze-
  • навигация-
  • мултимедия

Това е първата автомобилна марка, която интегрира приложението директно в мултимедийната система на автомобила

Renault интегрира безплатно Waze в стандартната мултимедия - 1

Waze беше инсталиран в мултимедийната система OpenR Link на 12-инчовия вертикален екран на новите модели на Renault - Austral и Megane E-Tech. Така дори и без да използва смартфон, водачът има достъп до информация за трафика в реално време, любими маршрути и запазени дестинации, местоположение на полицейски патрули, камери за скорост, като всичко това е на екрана, разположен на нивото на очите.

Другите функции на автомобила и музиката остават достъпни дори когато Waze е включен. Няма нужда да използвате вашия смартфон и USB кабел!

Клиентите могат лесно да изтеглят и инсталират приложението Waze за OpenR Link директно от Google Play чрез интерфейса OpenR Link в колата си или чрез мобилното приложение My Renault.

След това клиентите могат да създадат акаунт в Waze или да използват съществуващ акаунт в Waze, за да шофират безопасно, като най-интересното е, че всичко това е безплатно.


Поставете оценка:
Оценка 4.2 от 18 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 ДАЧИЯ ЛОГАН

    21 2 Отговор
    това е по-полезно от 90% от глупостите с които тъпчат колите днешно време
  • 2 Японеца

    4 2 Отговор
    В Германия Waze e забранено!

    Коментиран от #3

  • 3 Гост

    11 1 Отговор

    До коментар #2 от "Японеца":

    Реално от 2020г е така. Но има едно НО. Как ще докажат в съда, че някой от пътниците не е искал да следи маршрута. Пак си се използва, при това масово. От опит го казвам.