Last news in Fakti

16 Декември, 2022 13:49 1 308 3

Ford загатна за нов електрически SUV базиран на Volkswagen

  • volkswagen-
  • ford-
  • id.4-
  • mustang

Моделът ще бъде представен през 2023 година

Ford загатна за нов електрически SUV базиран на Volkswagen - 1

Партньорството между Ford и Volkswagen в Европа вече даде резултат в лицето на новия Ranger и Amarok, които споделят еднаква платформа, задвижване и технологии дело на американската компания. Сега е време от Volkswagen да върнат услугата като това ще се случи с изцяло нов кросоувър на ток, който от Ford ще покажат през 2023 година.

Това стана ясно след като генералният мениджър на марката за Европа публикува снимка на която се вижда част от мистериозния модел в неговия профил в LinkedIn. По-късно от Ford публикуваха още един кадър който показва силуета на електромобила, заедно с неговите светлини.

Очаква се електрическият Ford да е базиран на познатия ни вече Volkswagen ID.4, което означава, че ще видим МЕВ платформа с един или два електромотора и мощност до 300 конски сили. В зависимост от дизайна и задвижването, очакваният пробег може да достигне до 500 километра с едно зареждане.


Поставете оценка:
Оценка 3.5 от 8 гласа.



Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 🇧🇬 Б А Й Х @ Й ‼️

    7 2 Отговор
    Поредната "сватба" в автомотошментикапелите‼️
    Емблемата( марката) вече е само търговски трик , червейче на кукичката, за клиенти ‼️

    Коментиран от #2

  • 2 СОФИЯНЕЦ

    2 0 Отговор

    До коментар #1 от "🇧🇬 Б А Й Х @ Й ‼️":

    Аре бе тоя па вечния лошотърсач махни знамето поне, че го срамиш. Ти какво постигна?
  • 3 ......

    2 1 Отговор
    смятай това каква разпаднящина ще е :Д