Last news in Fakti

14 Януари, 2023 12:00 3 995 3

Новото купе на Mercedes-AMG се появи в интернет преди официалната си премиера

  • mercedes-
  • sl-
  • amg gt-
  • amg

GT Coupe ще наследи дизайна на SL с малки промени

Новото купе на Mercedes-AMG се появи в интернет преди официалната си премиера - 1

Mercedes тества наследника на AMG GT от доста време и очакваме съвсем скоро купеобразният модел да се появи на пазара. От компанията все още не са разкрили датата на официалния дебют, но изглежда тя ще е съвсем скоро. Доказателство за това е снимка от Instagram профила на liucunyi_starandcar, която показва как ще изглежда бъдещата кола.

Кадърът вероятно е от фирмено събитие на което колата е била показана пред представителства на марката и служители, където снимането обикновено е строго забранено. Не е ясно кой е източника на кадъра, но на него се вижда част от предната и страничната линия на колата. Надпис 4Matic + пък потвърждава опцията за задвижване на четирите колела.

Публикация, споделена от 刘存亿 (@liucunyi_starandcar)

Въпреки първоначалните мнения, че купето ще е изцяло идентично със SL, то изглежда това няма да е съвсем така или поне съдейки по формата на предните фарове. За разлика от SL, тук те са с по-заоблени форми или поне така изглеждат на пръв поглед.

По отношение на задвижването, то вероятно ще е поверено на 4.0-литровия V8, който можем да открием в някои от най-мощните модели на марката, заедно с по-малкия 3.0-литров редови шестак с означението GT 53 и мощност около 430 конски сили. Очаква се колата да дебютира през първата половина на 2023 година с пазарен дебют до края на следващата година.


Поставете оценка:
Оценка 3.1 от 9 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 2 Яху

    1 0 Отговор
    Супер
  • 3 Яху

    3 0 Отговор
    Москвича е къде къде нали ? Хсхахахах