Last news in Fakti

16 Януари, 2023 15:04 6 741 6

Пике подкара Renault Twingo

  • renault-
  • twingo-
  • пике-
  • шакира

Звездата се появи с малкия хечбек на тренировка

Пике подкара Renault Twingo - 1

Жерар Пике е един от най-популярните футболисти в света и като такъв може да си позволи да шофира различни автомобили, като в гаража му могат да се намерят коли като Audi S8, Audi SQ7, Aston Martin DB9, Porsche 911 и други, но от скоро там може да бъде открито и Renault Twingo. Компактния хечбек на французите се присъедини към колекцията на Пике поради една интересна причина.

Пике подкара Renault Twingo

Ако се интересувате поне малко от Пике, то вероятно знаете, че наскоро той се раздели с Шакира, а още по-скоро тя пусна нов албум в която сравнява замяната ѝ със замяната на Ferrari с Twingo. Изглежда Пике приема това по-добре от очакваното и избра да се появи с малкия хечбек на няколко публични места.

Пике подкара Renault Twingo

За целта футболистът е избрал електрическия вариант на Twingo с 81 конски сили и 20кВч батерия. По този начин Пике може да измине до 190 километра с едно зареждане, което вероятно напълно устройва звездата. Като нова, колата е струвала около 25 хиляди евро, докато сега, четири години след края на производството ѝ може да се намери за много по-малко.


Поставете оценка:
Оценка 4.4 от 17 гласа.



Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 тренер

    27 1 Отговор
    Като ти дадат лимон си правиш лимонада и сипваш на бившата 😅
  • 2 БеГемот

    26 1 Отговор
    Абе то хубаво Ферари ама то са раздрънкало от каране и истерии...
  • 3 Отфорко

    13 3 Отговор
    Шакира ми е една от любимите певици, но не очаквах, че е толкова злобна! Типично латино!

    Коментиран от #4

  • 4 ТОА ПИШМАН РИТНИТОПКОВЕЦ

    5 1 Отговор

    До коментар #3 от "Отфорко":

    ЗАРЯЗА СЕМЕЙСТВО ЗАРАДИ НЯКВА УЧЕНИЧКА. АКЪЛА И НА НЕГО МУ Е КАТО НА ПУБЕР...... ШАКИРА ПЕЧЕЛИ ША НАМЕРИ НАКРАЯ ЗРЯЛ МЪЖ СЛЕД ТОЯ....

    Коментиран от #6

  • 5 Галинеееееее

    1 0 Отговор
    чети повече бре за да не се излагаш.Електирческото Туинго продължава да се произвежда.Спряха от 22г моделите с конвенционален двигател.На дъщеря ми Туингото е на 5 години с окнвенционален двигател.
  • 6 Ша намери

    3 1 Отговор

    До коментар #4 от "ТОА ПИШМАН РИТНИТОПКОВЕЦ":

    някой с крива манивела да и пали Феррарито,че много се износили цилиндрите и пропуща вече масло.