Last news in Fakti

27 Януари, 2023 10:11 4 174 4

Вижте как ще изглежда най-голямата и най-скъпа Mazda отвътре (ВИДЕО)

  • mazda-
  • cx-90-
  • интериор

Моделът CX-90 ще бъде представен след броени дни

Вижте как ще изглежда най-голямата и най-скъпа Mazda отвътре (ВИДЕО) - 1

Новата Mazda CX-90 ще бъде представена на 31 януари, а тийзър кампанията набира все по-голяма скорост. По-рано автомобилният производител публикува видео на външния вид на кросоувъра.

Сега в мрежата се появи официалното видео на интериора на иновацията, който е решен в спокойни и приятни бежови, сиви, черни и бели цветове.

Като цяло интериорът на кросоувъра изглежда шик. Неутралните цветове се съчетават чудесно. А на арматурното табло по цялата му ширина се забелязват традиционните японски шевове.

Също така интериорът на новия флагман на Mazda е украсен с хромирани и дървесни вложки в светъл кремав нюанс.

Във видеото интериорният дизайнер на компанията Беки Оуенс, който е в кадър, коментира цветове и текстури, а в ръцете си държи мостра от дърво, на която се вижда стикер с надпис Stoneform – това е материал, който имитира дърво, но го превъзхожда по здравина.

Обърнете внимание, че новата Mazda има скоростен лост (а не шайба или друг модерен селектор), а също така и набор от конвенционални бутони, които са много по-удобни за използване по време на шофиране от сензорните.

Известно е, че CX -90 ще се задвижва от 3.3-литров турбо редови шестцилиндров двигател. Мощността му е 340 к.с. Какви други силови трактове ще получи кросоувърът все още не е известно.


Поставете оценка:
Оценка 3.2 от 19 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Милю

    2 32 Отговор
    Като всички японски коли , преобладава кичът и в оборудването и в цветовата гама. Същите като руснаците и турците.

    Коментиран от #2

  • 2 хахахах

    19 0 Отговор

    До коментар #1 от "Милю":

    виж ес класата и ще разбереш какво е кич и селяния с едни дисплеи лампи и прочие - тук е дискретно бяло с кодо интегриран дизайн не просто някакъв таблет проснат на таблото. за парите си колата е перфектна, а с новия бензинов дизел направо е технологично чудо. цх-30 например постига средно 8 на 100 смесен разход при почти 200 коня мощност на 2.0 литровия си мотор.
  • 3 незнайко

    0 11 Отговор
    Моделът МАЗДА СХ-90 е нещо като ВОЛВО ХС-90 !!! Разликата е, че волвото излезе през 2002 година .

    Коментиран от #4

  • 4 Куку

    7 1 Отговор

    До коментар #3 от "незнайко":

    То на село и телевизия няма, как знаеш от картини на дъвки ли? Айде не звънни като не те натискат!!! Упрягай катъра и газзз за тор че кюмбака свърши дървата...