Last news in Fakti

3 Февруари, 2023 12:32 2 540 0

Продава се Ferrari-то на Дейвид Бекъм

  • ferrari-
  • 360-
  • бекъм-
  • дейвид бекъм

Колата е произведена през 2001 година

Продава се Ferrari-то на Дейвид Бекъм - 1

Една от най-популярните коли на Дейвид Бекъм ще бъде продадена на търг през следващите седмици. Въпросния автомобил е черно Ferrari 360 Spider произведено през 2001 година. Това е една от първите суперколи на легендарния футболист, която той купува малко преди да се премести в Реал Мадрид след печелившия сезон през 2002-2003 година.

Продава се Ferrari-то на Дейвид Бекъм

Тогавашната изгряваща звезда на Манчестър Юнайтед често е сниман с черното кабрио с кремав интериор. Въпреки това, колата не е карана много и през целия си живот е изминала едва 12 713 километра. Джантите са дело на BBS, а в задната част е поставена броня от модификацията Challenge със спортна изпускателна система на Tubi.

Продава се Ferrari-то на Дейвид Бекъм

Под капака на колата работи 3.6-литров бензинов осмак с мощност от 400 конски сили и максимален въртящ момент от 373 нютон метра. Това е достатъчно, за да ускори колата до 100км/ч в рамките на 4.9 секунди. Очакванията са колата да се продаде за близо два пъти по-висока цена от идентичните екземпляри на пазара, като това се дължи единствено на името на Дейвид Бекъм в документите на колата.


Поставете оценка:
Оценка 4.9 от 8 гласа.



Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА