Last news in Fakti

15 Февруари, 2023 11:36 4 300 5

Най-скъпият Volkswagen разкри новото си „лице“

  • vw-
  • volkswagen-
  • touareg-
  • r

Touareg ще дебютира през май

Най-скъпият Volkswagen разкри новото си „лице“ - 1

Volkswagen ни подготвя за дебюта на най-скъпия модел в портфолиото си в Европа – Touareg. Третото поколение на кросоувъра се появи на пазара през 2018 година и сега, пет години по-късно ще видим неговата обновена версия. Фейслифта ще дебютира през месец май, но преди да видим всъдехода в пълния му блясък, германците ни дават възможност да надникнем по време на процеса на разработка, като показват частично покрит с камуфлаж модел.

Най-скъпият Volkswagen разкри новото си „лице“

Отлично можем да видим новата предна решетка, която е получила светеща ивица в средата, която свързва новите LED матрични светлини. Те разполагат с 38 400 микро диода, които могат да прожектират указания на пътя и други. Обновена предна и задна броня, нови джанти в размер до 21 цола и нови графики за стоповете обобщават промените, които ще видим след като камуфлажа падне.

Най-скъпият Volkswagen разкри новото си „лице“

Интересна технология, използва монтирани върху тавана сензори, които измерват теглото, което е добавено върху него за подобряване на системата за стабилност. Завиване на задните колела е налично за всички модификации без върховата R версия, както и опционално въздушно окачване за всички модификации.

Добрата новина за феновете на дизела е, че 3.0-литровия V6 остава, както и най-мощната модификация R eHybrid с мощност от 456 конски сили и 702 нютон метра. Заедно с нея ще се предлагат още 3.0-литров бензинов мотор, както и друг плъг-ин хибрид с 381 конски сили.


Поставете оценка:
Оценка 3.6 от 9 гласа.



Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 2 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 3 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 4 Закривай

    4 8 Отговор
    Добре че е щракнат на видеостена, защото на подобен заснежен път реално би изминал не повече сто метра преди да изрине половината дървета в гората.
  • 5 Часа на новината

    0 1 Отговор
    На всички читатели на това порно сайтче, пожелавам един голям К,"!