Last news in Fakti

7 Септември, 2013 09:00 4 726 8

Renault обнови Megane

  • renault-
  • megane-
  • франкфурт 2013

Пресслужбата на Renault разпространи снимки на обновеното семейство Megane. Рестйлингът засяга хечбека и комбито. Публиката ще види освежения модел на живо във Франкфурт.



Дизайнерите на Режията са изменили леко формата на фаровете. Радиаторната решетка е изпълнена в стила на Clio, нова е и предната броня. Предниците на хечбековете с три и пет врати вече са еднакви, а не различни, както досега.



Информация за новостите в моторната гама все още няма. Според Autocar обаче след рестайлинга Megane ще получи 1.2-литров турбодвигател с мощност 130 к.с. Той ще бъде съчетан със скоростна кутия EDC с два съединителя.



Обновена е и наточената версия Megane RS. Измененията засягат предимно предницата на горещия хечбек.


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 аноним

    4 1 Отговор
    добре са го обновили Мегана , но ще го продават ли ?
    гледам в БГ няма нови Мегани

    за миналагта година вносителят е продал 62 автомобила - Рено +Дачия.........можем само да гадаем колко Рено е продал и колко Дачия?
    ----------
    нещо с цената не е наред , вероятно
    ...........
    Източник-списание economik.bg
  • 2 Иван Господинов

    0 0 Отговор
    Стария не беше никак лош но новия е още по-добър. Комбито ми харесва много бих го предпочел пред една Астра Комби но все пак да видин цени, опции, екстри , двигатели , трансмисии, сравнителни тестове ...... по картинка не знам кой е купил кола.
  • 3 Krasimir Dimitrov

    1 0 Отговор
    През 2012 г. в България, са продадени 3266 Рена и Дачии. От тях 389 Мегана.
  • 4 Христо Шуманов

    0 0 Отговор
    Изглежда доста добре, но не знам дали нещо вече може да се мери с гадния ГОЛФ... много пари направиха тия и нямат стигане, а не ги харесвам, но си е факт... преди в миналото всички коли бяха макс със АЙБС, и Ел прозорци... и всички коли бяха горе долу еднакви, само си избираш дизайн... вече не стоят така нещата... може да дадеш 20хиляди и да получиш сума екстри.. и да дадеш 30хиляди и да получиш по-малко... за това дори да си взимаш кола 3та ръка за 12-15 хиляди е наложително да направиш поне 5 тестдрайва.

    Коментиран от #5

  • 5 Иван Господинов

    2 2 Отговор

    До коментар #4 от "Христо Шуманов":

    "гадния ГОЛФ" доказва поколение след поколение че е най-доброто в класа си. Това че някой има комплекси не значи че колата е лоша
  • 6 Zari

    1 0 Отговор
    Това ,че голфа се продава най-много,не значи ,че е най-добър. Да не забравяме,че един от най-големите пазари-Германия е силно облъчен и шовинистичен и купува голфа просто щото е голф. То си е разбираемо донякъде. Като си ги произвеждат, си ги и купуват. Голфа не е лоша кола,но типичните му собственици в Източна Европа му правят много лоша услуга.
  • 7 Iaroslav Stanchev

    0 0 Отговор
    Това е доста добро на вид.Като се сетя,какво бяха направили с второто поколение.
  • 8 Симеон Тасев

    0 0 Отговор