Last news in Fakti

4 Април, 2023 16:08 2 203 2

Mitsubishi все още крие новия Colt, който всички вече познават

  • mitsubishi-
  • colt-
  • renault-
  • clio-
  • asx-
  • captur

Хечбекът ще дебютира на 8 юни

Mitsubishi все още крие новия Colt, който всички вече познават - 1

Преди точно една година Mitsubishi загатна за завръщането на Colt и още от тогава беше ясно, че колата ще се появи на пазара през лятото на 2023 година. Сега японците споделиха и точната дата на която това ще се случи, като отново отказаха да покажат модела, който всички вече познават. Ако се вгледате малко по-внимателно в снимките, които Mitsubishi споделя, то е много вероятно да откриете черти, които вече са ви познати.

Ако все още не се досещате на кой модел прилича Mitsubishi Colt, то ще ви помогнем с жокер, че той е френски. Вероятно всички вече се досещате за Renault Clio, което е на пазара още от 2019 година и е доста често срещан модел по европейските пътища. Подобно на новия ASX, който е ребрандирано Renault Captur, така и новият Colt ще е ребрандирано Clio.

Единственото ново с което от Mitsubishi могат да ни изненадат е промяната в стайлинга на модела, който вероятно ще бъде базиран на фейслифта на Clio, който ще дебютира в следващите седмици. Френският хечбек също вече беше показан в интернет, макар и неофициално. Очаква се двете коли да споделят едни и същи двигатели, както и едни и същи технологии.


Поставете оценка:
Оценка 2.1 от 8 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 съдията Дред

    10 2 Отговор
    Ще го пуснат с големия двигател, 3 цилиндъра, 900 кубика. Кеф за джин дърите
  • 2 Този коментар е премахнат от модератор.