Last news in Fakti

11 Април, 2023 10:20 4 810 8

Пенсионерка с Rolls-Royce потроши уникална статуя за 3 милиона долара

  • rolls-royce-
  • пенсионер-
  • катастрофа
Пенсионерка с Rolls-Royce потроши уникална статуя за 3 милиона долара - 1

Любопитен пътен инцидент стана в САЩ. Възрастна жена катастрофира със своя Rolls-Royce Dawn, струващ 360 000 долара и нанесе значителни щети на съседа си. Инцидентът е станал в град Палм Бийч (Флорида).

Пенсионерка с Rolls-Royce потроши уникална статуя за 3 милиона долара

Както установиха от полицията, 66-годишна американка изгубила контрол на тясна улица, блъснала се в бордюр и влязла в двора на съседа си. Въпросният Rolls-Royce Dawn се врязва в морава и събаря уникална коралова статуя на стойност... 3 милиона долара.

Пенсионерка с Rolls-Royce потроши уникална статуя за 3 милиона долара

След това пробива оградата и полита от парапета към плажа. Счупеният Rolls-Royce е открит от полицията в този вид. За щастие при инцидента няма пострадали.

Пенсионерка с Rolls-Royce потроши уникална статуя за 3 милиона долара

Пред полицаите пенсионерката заявила, че не помни нищо. Твърди се, че тя е претърпяла загуба на паметта, въпреки че не е получила мозъчна травма и в кръвта ѝ няма следи от алкохол, наркотици или лекарства.

Пенсионерка с Rolls-Royce потроши уникална статуя за 3 милиона долара

Ако американката бъде призната за виновна, тя трябва не само да компенсира цената на скулптурата, но и да плати 10 100 долара за ремонт на оградата, бордюра и парапета. В допълнение, кабриолетът Rolls-Royce Dawn също ще изисква сериозен ремонт. Скъпият автомобил е с повредени радиаторни решетки, предна и задна броня.


Поставете оценка:
Оценка 4 от 12 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Столипиново

    57 3 Отговор
    Това е държава бате.На двора държат три милиона долара.А тука само кокошки и керемиди берем.
  • 2 ЖИВОТЪТ Е РАДОСТ😁И ТЪГА!😤

    31 0 Отговор
    А НИЕ ЧАКАМЕ НА
    ОПАШКА ЗА СЕДЕМДЕСЕТ ДОБАВКИ...
  • 3 Иманяр

    18 4 Отговор
    Къв е тоя корал, кво е туй нящо!?
    Утре вземам шнорхела ( на Славчо човека) и се гмуркам за корали.
    До обед 3 съм ги извадил такива
  • 4 Да бе да

    13 0 Отговор
    Най-вероятно е искала да направи контакт с Чичо Скрудж,това са добре познати номера на нашите хубавици с големи мигли,изпъкнали скули и големи устни…мигат по цял ден от колите
  • 5 Леля Гошо

    13 5 Отговор
    Темите инфлация, скъпотия, корупция, беззаконие, лошо здравеопазване, малоумно образование, продажни политици и много други са много по актуални от куриозни случки в Краваристан
  • 6 После

    9 13 Отговор
    ходи разправяй, че джоинта не е наркотик... Наркоманска страна по нанадолнището
  • 7 карчи

    17 2 Отговор
    Създала е модерно изкуство😉 На бас, че много повече хора, ще искат да видят тази модерна арт инсталация "Rolls on the beach" пред кораловата скулптура 😉
  • 8 Бат Митко

    2 3 Отговор
    ТИПИЧНО ПО АМЕРИКАНСКИ-СЪЧЕТАНИЕ ОТ НАГЛОСТ И НАХАЛСТВО,ОБЛЕЧЕНИ ВЪВ ПРАВА.