Last news in Fakti

4 Май, 2023 18:14 3 239 5

Специално Audi RS6 със 750к.с.

  • audi-
  • rs6-
  • abt-
  • тунинг

ABT представи своята версия на комбито

Специално Audi RS6 със 750к.с. - 1

ABT е дългогодишен представител на тунинг сцената и като такъв има едни от най-разпознаваемите проекти, голяма част от тях базирани на автомобили от VW Group. Последният също не прави изключение и се базира на Audi RS6. Специалната версия на комбито ще бъде направена в ограничена серия от 200 броя.

На пръв поглед колата изглежда почти непроменена и дори за тези, които не са най-големите фенове на германската компания може да изглежда като оригинален автомобил с 4.0-литров осмак и 621 конски сили. Единствените промени по външния вид са добавянет она няколко карбонови елемента като сплитер под бронята, нов дфиузьор, както и няколко други карбонови елементи около решетката. Нови също така са и джантите в размер от 22 цола.

Може би най-забележимите промени са тези под капака, които повишават мощността до 750 конски сили, а въртящия момент до 980 нютон метра. Това е постигнато с поставянето на нови турбини, интеркулер, както и нов софтуер. Поставена е и нова изпускателна система със 102-милиметрови накрайници на ауспусите.


Поставете оценка:
Оценка 3.7 от 14 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Тъпо Кире

    5 8 Отговор
    Да бе 750 коня.Ама понита,нали
  • 2 Факт

    3 9 Отговор
    Ху кеърс най бързата кола на 400м в ввета Додж Челанджер 1100коня 8.5 секунди изправя се на задните гуми при подаване на газ

    Коментиран от #3

  • 3 Иванчо l-ви

    14 1 Отговор

    До коментар #2 от "Факт":

    И какво общо има с колата от статията ? Хайде пропътувай 300км. в тоя американски Москвич !

    Коментиран от #5

  • 4 ВасИк Атанасова

    4 1 Отговор
    Реактивен самолет
  • 5 ВасИк Атанасова

    4 1 Отговор

    До коментар #3 от "Иванчо l-ви":

    Ще му свърши бензина