Last news in Fakti

19 Юни, 2023 09:31 3 868 6

Ето как ще изглежда новата Toyota Land Cruiser Prado

  • toyota-
  • land cruiser-
  • prado
Ето как ще изглежда новата Toyota Land Cruiser Prado - 1

В интернет пространството се появиха интересни изображения, показващи ни как ще изглежда новото поколение Toyota Land Cruiser Prado. Всъдеходът ще бъде представен до края на тази година.

Образът на Toyota Land Cruiser Prado е създаден въз основа на снимката на Lexus GX 2024. Не е трудно да се досетим, че новият Prado се различава от луксозния си брат само по дизайна на радиаторната решетка и оптиката. Колата ще порасне до над 5 м дължина.

Ето как ще изглежда новата Toyota Land Cruiser Prado

А всъдеходът ще е и роднина на Toyota Land Cruiser 300, защото също е на рама и използва същата платформа TNGA-F, 3.5-литров битурбо V-образен шестцилиндров двигател и десетстепенна автоматична скоростна кутия.

При Toyota Land Cruiser Prado 2024 мощността на двигателя обаче ще бъде намалена до 354 к.с. Също така 2.8-литровият турбодизел ще остане в двигателната гама на модела, като ще се появи и хибридна версия.


Поставете оценка:
Оценка 3.5 от 6 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Директора

    8 11 Отговор
    Кому е нужен такъв кашон?!?

    Коментиран от #3

  • 2 Българин

    6 7 Отговор
    Нещо грознее в сравнение със стария модел.Прекалено пластмасова изглежда и грубо издялана
  • 3 Леля Гошо

    15 0 Отговор

    До коментар #1 от "Директора":

    Трябва на този който се е напатил от немските боклуци. Няма да изреждам проблемите с БМВ Х5, купен нов, продаден на102 хиляди км, чашата на търпението преля когато счупи преден кардан, добре че не се изтрепахме
  • 4 Раптор

    7 2 Отговор
    Харесва ми, че се връщат към по-ръбати форми. Сега ако върнат и резервната гума, където й е мястото- на задната врата и пуснат и къса база, ще бъде още по-яко.
  • 5 Кочо Мучо

    3 3 Отговор
    Прилича ми на погребален ковчег този кютюк
  • 6 Анализатор

    1 3 Отговор
    Toyota беше автомобил до 9 6-та година сега вече всичко е леш