Last news in Fakti

27 Юни, 2023 11:38 1 869 2

Потвърдено: Новото М5 ще се предлага и като комби

  • bmw-
  • m5-
  • m5 touring-
  • комби

По-големият брат на M3 ще дебютира през 2024-та

Потвърдено: Новото М5 ще се предлага и като комби - 1

След като по-рано този месец видяхме новата „петица“ на BMW, сега баварците подгряват публиката за дебюта на най-наточената версия на модела, която получава означението М5. Заедно с това, от компанията избраха момента, за да потвърдят появили се по-рано слухове, а именно, че следващото М5 ще се предлага и като комби. Това бе официално потвърдено с показването на няколко снимки на които се вижда новото М5 Touring, покрито с покривало или камуфлаж.

Компанията също така добави и, че задвижването ще бъде хибридно, вероятно, подобно на това при суперкросоувъра XM. Ако това е така, то очакваме да видим 4.4-литров бензинов осмак с електромотор и мощност от около 735 конски сили. За сравнение, това е с над 100 конски сили повече от настоящия двигател, който работи в М5.

BMW планира да започне пътни тестове на M5 Touring само след няколко дни. Разработката ще се проведе на обществени пътища в околностите на Мюнхен, в централата на M GmbH в Гарчинг, Германия, и на пистата Нюрбургринг. Разбира се, освен комбито, баварците ще предложат и традиционния седан с който вече сме свикнали.


Поставете оценка:
Оценка 5 от 2 гласа.



Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Добричлия

    3 5 Отговор
    Потвърдено: Новото М5 с повече желязо за скрап.
  • 2 Къмару

    3 1 Отговор
    Спортно комби е пълен нонсенс