Last news in Fakti

12 Юли, 2023 14:25 2 814 3

Автомобилни фенове се събират този уикенд в Бургас за грандиозен фестивал

  • maska-
  • фестивал-
  • тунинг-
  • тунинг фестивал

Maska обещава шоу програма за всички

Автомобилни фенове се събират този уикенд в Бургас за грандиозен фестивал - 1

На 14,15 и 16 юли Бургас ще посрещне автомобилни фенове от няколко държави, които ще представят своите коли на специално организирания фестивал Maska. Събитието се провежда за 4-та поредна година и освен автомобилна тематика, то обещава шоу програма за всички, включваща дрифт, драг, тунинг изложение, суперколи, стънт шоу, както и обособен детски кът, шоу “Strong Man”, Street Dance танци, обособена музикална зона, релакс зона и други.

14 юли е определен изцяло за дрифт и гимкхана шоу с участието на най-известните ни пилоти – Александър Язов – Матрицата, Йордан Младенов, Кристиян Карагеоргиев, Ива Русинова, Стефан Зашев и други. Програмата ще се състои в двора на Бургасбус в Южната промишлена зона на морския град.

На 15-ти и 16-ти юли зрителите може да присъстват на Морската гара, където да се насладят на изпълтнителите Fyre, Torino и Pashata, D-Trax, MC P БОБИ (Star Reporters) и Kibritq. Там също така ще бъдат открити тунингованите автомобили, драг състезанията, както и музикалната и танцувалната програма.


Поставете оценка:
Оценка 5 от 6 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Гого

    7 4 Отговор
    Ще намина с голфа да обера наградите.
  • 2 Сарафово

    10 2 Отговор
    Там съм - ЗАЗ - 968 М , 330 к.с. присаден мотор и ходова част, дръжте се....
  • 3 Костя

    1 4 Отговор
    И аз ще съм там с масквича с турбо нитро и други руски подобрения ,и всички руски шмт ки да идват да се кефят,мутрафанова обеща борш и пелмени