Last news in Fakti

28 Юли, 2023 11:00 3 589 6

Запознайте се с новото Audi Q6 (ВИДЕО)

  • audi-
  • q6-
  • e-tron

Електрическият кросоувър на Audi е покрит с ярко фолио, но това не ви пречи да разгледате неговия дизайн

Запознайте се с новото Audi Q6 (ВИДЕО) - 1

Audi публикува официални снимки и видео на Audi Q6 e-tron. Електрическият кросоувър ще бъде представен пред публика до края на тази година. Това се съобщава на уебсайта на автомобилния производител.

Запознайте се с новото Audi Q6 (ВИДЕО)

Новото Audi Q6 2024 е покрито с ярко фолио, но това не ви пречи да разгледате неговия дизайн. Външният вид е доминиран от типичните лица на новите Audi-та. Вместо радиаторна решетка е монтирана огромна пластмасова "тапа", а предната LED оптика е "двуетажна".

Запознайте се с новото Audi Q6 (ВИДЕО)

Електрическият автомобил Audi Q6 e-tron ще заеме нишата между моделите Q4 e-tron и Q8 e-tron. Дължината на кросоувъра ще бъде около 4.7 - 4.8 м. Автомобилът е базиран на напълно новата електрическа платформа PRE. Тя ще се използва и от електрическия автомобил Porsche Macan, който ще е с мощност 600 конски сили.

Запознайте се с новото Audi Q6 (ВИДЕО)

Новото Audi Q6 e-tron обаче няма да е толкова мощно - ще се предлагат версии със задвижване на четирите колела с 396 и 510 к.с. По-мощната версия ще може да ускорява до 100 км/ч за 4.5 секунди.

Запознайте се с новото Audi Q6 (ВИДЕО)

И двете модификации ще получат батерия с капацитет 100 kWh, а кросоувърът с 396 конски сили ще има пробег с едно зареждане от 600 км. 800-волтовата електроцентрала поддържа бързо зареждане с капацитет до 270 kW: в този режим батерията може да се зареди до 80% за 30 минути.


Поставете оценка:
Оценка 4.3 от 6 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Волтов електроцентрал

    5 2 Отговор
    Тоевт забрави в домашнинусловия сиреч в гаража да го зареждаш бързо

    Коментиран от #4

  • 2 адаша

    8 1 Отговор
    Казвате да се запознаем. Ами добре. Здравейте! Аз съм ДВГ. От пръв поглед виждам, че имаме несъвместимост в характерите. Впечатлен съм от прекалено високата ви ценова категория, която е несъвместима с нормалния живот на автомобилите. Съжалявам, че сте обречена, но това е живота. И моля ви- не се самозапалвайте от отчаяние.
  • 3 Мечока

    1 0 Отговор
    Отдавна вече ауди не ме кефят,както и бмв а за фолксфаген не ща и да чуя.Все пак имат по някоя готина кола.Тройката на ауди седмицата на бмв и буса на фаовето
  • 4 еКарс

    2 3 Отговор

    До коментар #1 от "Волтов електроцентрал":

    Какво Ви пречи да монтирате 22 кВт трифазна домашна станция или DC правотокова от 20 до колкото пожелаете kW? Само Ви трябва молба до електроразпределителното дружество за повишаване на мощност и (в някои случаи) отделна партида. След което се поздравявате със собствена "бензиностанция". Нещо, което никой няма.

    Коментиран от #6

  • 5 Христо

    3 0 Отговор
    Ще си го купя... може ли да се зарежда през гръмоотвода на къщата?
  • 6 Знайко

    2 0 Отговор

    До коментар #4 от "еКарс":

    Ама как няма да се обадя да ми го монтират, само срещу 20 бонки най-вероятно и след 6 месеца чакане най-малко! Колегата да вземе да провери цената на Аудито, да не се окаже , че няма да му трябва домашна станция за зареждане , защото няма пари за покупка на електричка?