Last news in Fakti

5 Август, 2023 10:30 6 179 4

Официално: BMW се сбогува с още един модел

  • bmw-
  • 6 series-
  • gran coupe

Краят на 6 Series идва тази есен

Официално: BMW се сбогува с още един модел - 1

Слуховете, че BMW ще се откаже от 6 Series Gran Coupe се оказаха верни и компанията официално потвърди това в изявление пред Motor1. Изданието съобщава, че е получило официално потвърждение за това, че „шестицата“ ще слезе от поточната линия и това ще се случи още тази година.

Gran Coupe-то ще бъде пенсионирано в края на тази есен, като не се споменават точни дати. За момента модела все още присъства в конфигураторите на марката, но не е сигурно, че това ще остане това за дълго. Вероятно до края на годината от BMW ще доставят повечето или дори всички произведени бройки, за да сложат край на моделите от Series 6.

Припомняме, че BMW 6 Series Gran Turismo се появи на пазара през 2017-та година следвайки предходния Gran Turismo модел базиран на 5 Series. Подобно на него, така и този модел разчита на платформата на по-малкия модел в гамата на BMW, като представя подобна визия, но с повече пространство за пътниците и по-голям багажник под формата на лифтбек.


Поставете оценка:
Оценка 3.3 от 6 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 🇧🇬 Б А Й Х @ Й ‼️

    13 1 Отговор
    Това ли е бъдещето на автомобилите, като на телефоните 🤔🤔🤔🤔
    Помните ли какво беше-
    Сгъваеми, с плъзгане, с камери, без камери..... стотици модели-
    сега всичко е филии за мазане
    и тук таме някой с бутони за баба и дядо😒😒😒😒😒
  • 2 BBанкя

    4 1 Отговор
    пак не сте в час, GT5 е на шаси на седмица, а не на петица, вижте междуосието
  • 3 Байо

    2 7 Отговор
    На тази марка само седмата серия ма кефи
  • 4 Тази талпа

    1 1 Отговор
    ще ме изкефи,ако приключи с всички
    свой модели.Лигавенето си има
    своя логика.