Last news in Fakti

21 Август, 2023 19:23 3 228 6

Продава се странен Ford с шест колела

  • ford-
  • ecosport-
  • 6x6

Собственикът споделя, че колата е перфектна за реклама

Продава се странен Ford с шест колела - 1

Ford EcoSport беше най-малкият член на американската гама на Ford през целия си жизнен цикъл, но един собственик явно е искал да придаде на своя автомобил по-внушително присъствие на пътя. Малкият кросоувър е получи удължено купес добавянето на трети мост в една от най-неконвенционалните шестколесни конверсии, които съществуват.

Този Ford EcoSport с нестандартния двоен заден мост и двете допълнителни алуминиеви джанти отзад е публкуван в обявва във Facebook. Продавачът споделя, че по-дългата задна част е идеална за реклама, тъй като колата се отличава. Сумата срещу която собственикът е готов да се раздели със своето творение е малко над 15 хиляди евро.

Според обявата заводското оборудване включва кожени седалки, панорамен покрив и премиум аудиосистема, както и други удобства. За щастие кросоувърът се предлага и с камера за заден ход и сензори за паркиране, тъй като допълнителната дължина и по-широките мъртви зони биха затруднили паркирането за някои шофьори. Друго хубаво нещо е, че разтегнатият и вероятно по-тежък EcoSport е базиран на версията със задвижване на четирите колела, която е оборудвана с 2,0-литров четирицилиндров двигател със 166 к.с..


Поставете оценка:
Оценка 4.1 от 9 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Помак

    11 7 Отговор
    ... укра- го е праила личи си ..само те са толкос п...ти
  • 2 Спецназ

    13 0 Отговор
    Ако двете задни оси са накрая- няма смисъл да са две!

    Просто двете оси са за разпределение на тежест, а там НЯМА тегло,

    съответно сцепление. Последната ос трябва да е на мястото на предпоследната, а другата пред нея.

    Това ако се товари с тежко, иначе лек отзад е още по-непроходим. ИЗГЪЗИЦА!
  • 3 Уникален...

    8 0 Отговор
    кат трабантче с осем колела...
  • 4 Тираджия

    3 0 Отговор
    Не му иска много за работата , която е свършена!
  • 5 Мое мнение

    1 1 Отговор
    За реклама може и да става, но за каране не. Как се взима завой с тия 4 гуми отзад? И преди да можеш да изкараш това нещо на улицата трябва да получиш разрешение от властите, че измененията които са направени на автомобила са безопасни за движение. Ще трябва да се правят експертизи, оценки и т.н. които може да траят с години и да са по-скъпи от самата кола.
  • 6 Ироничен

    3 3 Отговор
    Форд? Нееее!