Last news in Fakti

31 Август, 2023 10:35 13 391 10

Volkswagen спря производството на най-продавания си модел в Европа

  • vw-
  • t-roc-
  • volkswagen

T-Roc ще се върне на поточната линия след неопределено време

Volkswagen спря производството на най-продавания си модел в Европа - 1

Най-продаваният модел на Volkswagen в Европа за първата половина на тази година – T-Roc бе спрян от производство, разкриват от Deutsche Presse-Agentur. Според тяхната информация, причината се крие в липса на части за двигателите. Информацията е разкрита, след като от компанията са изпратили писмо до около 5 хиляди работници във фабриката на компанията в Португалия в което се съобщава новината.

За момента не е ясно за колко време точно ще бъде спряно производството , но се очаква то да започне отново през септември, вероятно към средата на месеца. От германското издание съобщават, че вероятно и други модели ще бъдат засегнати от същите проблеми, но за момента няма потвърдена такава информация.

От Volkswagen също не са потвърдили временното спиране на производството за момента. T-Roc бе обновен преди близо две години и се очаква през следващата година да видим неговия фейслифт, който ще се появи заедно с обновения Golf и вероятно Skoda Octavia.


Поставете оценка:
Оценка 3.9 от 19 гласа.



Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Лиляна

    36 11 Отговор
    Скъп и неудобен . Все едно съм си взел поло ама на ценат на туарег

    Коментиран от #6

  • 2 Небинарен евроатлантик с аутизъм

    13 8 Отговор
    Няма газ!!!
  • 3 🇧🇬 Б А Й Х @ Й ‼️

    30 7 Отговор
    "Според тяхната информация, причината се крие в липса на части за двигателите."🤔🤔

    Ами да вземат от пералните , нали така рашките наваксвали 😀😀
  • 4 ДрБр

    24 2 Отговор
    Няма да плача.
  • 5 Родолюбец

    19 20 Отговор
    Автомобилът е прекрасен, бърз, компактен и приличен разход. Имам такъв повече от 4г и никакви проблеми, особено с бензиновия мотор 2.0, имам си и 4х4. За града е идеален, както и за магистралата. Дизайна му е прекрасен. Единствен недостатък е неголемия багажник, долу-горе колкото на голф е. На хейтърите им миришат чорапите затова плюят, но това е нормално за българите като цяло.

    Коментиран от #7

  • 6 Родолюбец

    11 8 Отговор

    До коментар #1 от "Лиляна":

    Виж ся джендъре-уж си Лиляна пък пишеш в мъжки род хахахах. Вземи си магарешка каручка, най-евтино ще ти излезе.
  • 7 Дааааа

    9 1 Отговор

    До коментар #5 от "Родолюбец":

    Карах Т cross под наем в Испания и останах предоволен.трицилиндровото моторче има нужда от спортен режим,че да живне. два куфара и раниците събра в багажника.автомата придърпваше
  • 8 Байо

    16 9 Отговор
    Да ги спират всичките модели.По пътищата от десет закъсали коли девет са на тази народна марка.Имаха един хубав луксозен седан умниците вземаха че и него го спряха
  • 9 Хлопна

    9 3 Отговор
    Леле, у Пернико са в траур!
  • 10 Този коментар е премахнат от модератор.