Last news in Fakti

13 Септември, 2023 11:00 11 138 21

Ето как ще изглежда малката G-Klasse, която ще се прави в Унгария

  • mercedes-benz-
  • g-klasse-
  • унгария-
  • little g
Ето как ще изглежда малката G-Klasse, която ще се прави в Унгария - 1

Както вече ви информирахме, съвсем наскоро, на изложението IAA 2023 в Мюнхен, Mercedes- Benz потвърди слуховете за предстоящата поява на малък SUV G-Klasse.

Новият модел, който изпълнителният директор на компанията нарича "Little G" , се очаква да влезе в продажба около втората половина на десетилетието, към края на 2026 година. И, уви, ще бъде електрически.

Тийзърът на новия продукт на Mercedes- Benz обаче не разкрива много за иновацията. Благодарение на него обаче стана ясно само, че колата ще има прави линии, а на вратата на багажника ще виси резервна гума.

Въз основа на предоставената информация от компанията независими художници започнаха да правят рендери на малката G-Klasse.

Показваме ви, според нас, най-близкият до истината такъв. Ето как може да изглежда новият продукт. Иначе автомобилът ще се произвежда в завода в Кечкемет (Унгария), където в момента се сглобяват компактните автомобили с марка Mercedes-Benz.


Поставете оценка:
Оценка 4.2 от 24 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Жеков

    86 9 Отговор
    Орбан докара в Унгария милиарди евро инвестиции със заводите на Мерцедес, БМВ, Ауди и Сузуки. Ние докарахме в България Поредните Престъпници (ПП).

    Коментиран от #2, #4, #5, #6, #8, #14

  • 2 ЕамаТой

    49 7 Отговор

    До коментар #1 от "Жеков":

    Е ама той им казва, ще ви следваме само ако правите инвестиции ... а други казват: ще ви следваме до последния българин само и само да получим някой и друг грант от посолството....
  • 3 българина

    34 10 Отговор
    Ами държава в която работи руски аец и газ е така.... ние бяхме така, вече сме по добре, намаляваме с по 100 000 годишно. Бг диаспора има и е Унгария, за обратното не знам....

    Коментиран от #20

  • 4 Голямо чудо

    14 32 Отговор

    До коментар #1 от "Жеков":

    Автомобилните заводи в днешно време се изграждат и местят като силози, виж какво остана от моторния град Детройт, или обратно, виж новите заводи на Тесла по света. Пък и мерцедес е само стари лаври. Виж просветени общества не се създават толкова лесно и затова унгарците успешно сглобяват сузукита, но си избират за управник фашист като Орбан.
  • 5 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 6 любител

    38 9 Отговор

    До коментар #1 от "Жеков":

    прав си пич европа на която сме надупени както и на кравария отварят заводи при такива които са с русия. заводи в сърбия унгария а за нас от трите най----.браво на управляващите боклуци.

    Коментиран от #21

  • 7 Рено фен

    11 17 Отговор
    Копирана смеска между Джимни и Бронко.Немците са безидейни смешници
  • 8 Разликата с Унгария

    31 10 Отговор

    До коментар #1 от "Жеков":

    Унгарците се вдигнаха срещу комунистите, чехите също, ние не.

    Коментиран от #9, #19

  • 9 любител

    24 3 Отговор

    До коментар #8 от "Разликата с Унгария":

    да ама при тях пак управляват червените а тука като са надупените какво-нищо пълна разруха и мизерия.
  • 10 гост

    21 7 Отговор
    Орбан купувал руски газ, купува който му продава най-евтино, на нас Газпром ни продаваше по-скъпо от азерите. Иначе идете в музеите на Будапеща да видите експозициите с жертви на руската агресия от 1956. 20000 жертви само защото искали да махнат от власт курумпираното им БКП и отказали да го търпят като нас. За това Чехия, Унгария и Румъния дръпнаха а ние висим на ниво Сърбия и Армения, там помнят мизерията на комумизма и искат никога да не се връща, тук ревем за онова време.
  • 11 мани мани

    11 4 Отговор
    там, а не тук, защото левът е по-скъп от унгарски форинт дет за нищо не ста ... а кат минем в евро, то ще тря да си дават еврата, а те не искат ... и търсят смотани държавички по света ... не разбрахте ли, че големите фирми не са инвеститори, а поробители ... в тях инвестват, а не те да инвестират ... те търсят и намират евтини земи и строят лека конструкция там ... и ако ста дума за някви инвестиции, то тва са баламите дет наливат в акциите на тез големите ... за какво ви е да буфкате и да сте им роби? трябва държавно производство у нас! справка - соца!
  • 12 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 13 Ехаааа

    23 1 Отговор
    Е това си е българина. Говориш му за кола, а той си знае неговото - политика и мрънкане! Е за това тук няма да има нищо, освен Шишита, Тулупи и Соколи!
  • 14 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 15 Вече я имам

    4 3 Отговор
    Сигурно става въпрос за Suzuki Jimny, какво има да я измислят след като я има🤣

    Коментиран от #18

  • 16 Там

    2 3 Отговор
    Не беше ли онзи ,,Сатрап,, Орбан , ти да видиш.
  • 17 Митко

    2 3 Отговор
    Сузуки Джимни
  • 18 Знайко

    3 0 Отговор

    До коментар #15 от "Вече я имам":

    Даже ще се предлага само 1.3 , защото 1.6 двигателя не отговарял на европейските норми.
    Измислили са някакво моделче с 2 седалки, което да се води лекотоварно , за да минат през ситото на нормите.
    ще питаме защо стариоте модели стават , а новите не!
  • 19 Никси

    4 0 Отговор

    До коментар #8 от "Разликата с Унгария":

    е как че се дигнете срещу комунистите , като от тук минава самолета и ги товари и после ги пускат един или двама у всеко село и град !!!😁😬😊😉😙🤓😬.
  • 20 кйаКЪВ

    1 0 Отговор

    До коментар #3 от "българина":

    точно българин си в БЪЛГАРИЯ също работи руска АЕЦ и газта е пшо евтина отколкото преди когато към руския доставчик имаще по две фамилии от руска и бг страна А българите ще се върнат като се въведе еврото Като не се грабят хората от държавата И КОГАТО тези дето награбиха прекалено много за да си плащат данъците не плащат заплати и крадат ДДС ЯСНО ЛИ ГО КАЗАХ
  • 21 наистина

    1 0 Отговор

    До коментар #6 от "любител":

    си си любител фолксваген щеше да отвори завод тук и бате ти бойко го беше уредил даже и си беше сложил комисиона и германците бяха съгласни Но се намеси президента и той поиска комисион и онези се уплашиха и тръгнаха към турция В БЪЛГАРИЯ всеки те делка ако си чужденец и затова БЕГААТ