Last news in Fakti

5 Октомври, 2023 11:15 4 376 6

Германци тунинговаха последния Duster

  • dacia-
  • duster-
  • тунинг

Кросоувърът е получил нови джанти и по-ниско окачване

Германци тунинговаха последния Duster - 1

Dacia Duster съвсем не е автомобилът, който вероятно си представяте, когато чуете думата тунинг, но е факт, че има ентусиасти, които се занимават и с доработки за кросоувъра. Едни от тези ентусиасти са от фирмата Carpoint Performance, която представи своето виждане за това как трябва да изглежда румънският кросоувър.

Германци тунинговаха последния Duster

Очевидната и може би най-крещяща промяна е фолиото, което напълно преобразява визията на кросоувъра. Заедно с него са монтирани и 20-цолови джанти Ronal с искрящ цвят и гуми 255/35. Монтирани са и понижаващи пружини, които приближават кросоувъра към земята. В контраст с това можем да видим и допълнителен булбар в предната част, заедно със стъпенки под праговете.

Германци тунинговаха последния Duster

В интериора е заложено на контраста с преобладаващ черен цвят, нов кожен волан и нова тапицерия за седалките. Не се споменава какво има под капака, което подсказва, че промените са единствено по визията на Duster.


Поставете оценка:
Оценка 3.5 от 11 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Павел пенев

    20 1 Отговор
    Да наплескаш една кола с жълта боя- това ли е тунинг. Не знаех.

    Коментиран от #4, #5

  • 2 Варна

    9 1 Отговор
    Сектант , ти си !

    Коментиран от #3

  • 3 Класифициран измамник

    6 1 Отговор

    До коментар #2 от "Варна":

    Сектанта вече е евроатлантически настроен и не бива да го търсиш под такива статии.
  • 4 архипедал сектант

    3 0 Отговор

    До коментар #1 от "Павел пенев":

    Те въпросните "ентусиасти са от фирмата Carpoint Performance" са си най-обикновен автомобилен сервиз в Мюлхайм ам Майн в Германия, а не тунингари.
  • 5 вице Сектант

    2 0 Отговор

    До коментар #1 от "Павел пенев":

    Тунинга в тази ситуация е смяна на гуми и джанти и че са превърнали Дачията от Дъстър в Сандеро като са понижили окачването
  • 6 БАЙО

    2 0 Отговор
    Голяма тъпня, кросоувър пък залепен за асфалта.Тея ще фалират с такива проекти.