Last news in Fakti

29 Ноември, 2023 10:34 2 436 6

BMW патентова името на нов наточен седан

  • bmw-
  • m3-
  • im3

Електрическата версия на M3 ще носи името iM3

BMW патентова името на нов наточен седан - 1

Слуховете за това, че BMW планира да представи електрическа версия на наточения седан M3 се потвърждават все повече, след като германската марка подаде документи за патент на името iM3. Интересно е да се отбележи, че тези документи са подадени в Европейския и Германския офис на патентните дружества, но не и в САЩ.

Със сигурност не е тайна, че се подготвят електрически M автомобили. През юли тази година шефът на BMW M Франк ван Мил изрази интереса си следващото поколение на M3 и M4 да бъде изцяло електрическо - при условие, че успее да надмине показателите за ефективност на настоящата гама. От гледна точка на тягата на прав участък това не би трябвало да е проблем, но M3 не е спечелил славата си с това, че е чудовище с конски сили, а със своето представяне в завои.

Вероятно за някакъв период от време електрическото iM3 ще трябва да поживее с конвенционалното М3 в следващите години, преди от BMW да се насочат изцяло към модел захранван от батерии.


Поставете оценка:
Оценка 2.2 от 11 гласа.



Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 2 Като за нас...

    4 3 Отговор
    Не става за нашите пътища, не е за нашите джобове...картинката бива.
  • 3 Цйуи

    8 3 Отговор
    Да си го карат м3 Електрокара.
    Междувпрочем въобще никои не трябва да им купува на нито една фирма колите. Една тенекия струва майка си и баща си . Взеха хората за мезе . Да фалират и да ди карат тенекиите
  • 4 Павел пенев

    4 6 Отговор
    BMW произвежда скъпи наточени боклуци.
  • 5 Енжинер

    3 1 Отговор

    До коментар #1 от "ГРЪКА АЛИ":

    А за какво са му 4 ауспуха след като е iM - иликтически?!

    Коментиран от #6

  • 6 оня с коня

    9 1 Отговор

    До коментар #5 от "Енжинер":

    Е как закво- нали през тях излиза Изгорелия ток?