Last news in Fakti

1 Декември, 2023 11:20 1 406 1

Шефът на BMW M: Няма да има iM3

  • bmw-
  • i3-
  • m3-
  • im3

Все пак M3 с батерии ще съществува

Шефът на BMW M: Няма да има iM3 - 1

Преди няколко дни BMW запази търговското наименование iM3, като още тогава се появиха слухове, че то ще бъде използвано за нов модел с електрическо задвижване, който ще бъде наследник на конвенционалното М3. Сега тези слухове бяха опровергани лично от шефа на BMW M, който заяви, че такъв модел няма да има.

В интервю за Top Gear ван Меел заяви, че компанията "никога" няма да използва знаците i и M заедно върху един и същи автомобил. "Не, това ще бъде невъзможна мисия!", казва той. "Всъщност никога не бихме използвали i върху М, въпреки че ще бъде електрически". "Ако някога направим нещо подобно, то винаги ще се нарича M без i", сподели ван Меел, "защото това е само технологията, а M не е технология. Става дума за обещание, за моторни спортове, за емоции. Не става дума за задвижването."

Тук вероятно става въпрос за чистокръвните М модели, тъй като към момента BMW разполага с цели четири модела, които съчетават буквата М с буквата I, като в това число влизат iX M60, i4 M50, i5 M60 и i7 M60.


Поставете оценка:
Оценка 4.8 от 6 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Ди Бос

    1 0 Отговор
    И аз на твое място бих се отказал. Няма смисъл